عیب از مسلمانی ماست!

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیبی که هست از مسلمانی ماست، حال حکایت جمهوری اسلامی است که از نظر ساختار قانون اساسی جزو بهترین نظام‌های سیاسی دنیا محسوب می‌شود امّا از نظر رفتار کارگزاران بی‌شباهت به مسلمانی در این تمثیل نیست.
کد خبر: ۲۸۱۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴ - 03March 2018

عیب از مسلمانی ماست!به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام در فرازی از نامه به کارگزار خود «مالک اشتر» می‌فرماید: نباید که نیکوکار و بدکار در نزد تو برابر باشند، زیرا این کار سبب شود که نیکوکاران را به نیکوکاری رغبتی نماند، ولی بدکاران را به بدکاری رغبت بیفزاید. با هر یک چنان رفتارکن که او خود را بدان ملزم ساخته است و بدان، بهترین چیزی که حسن ظن والی را نسبت به رعیتش سبب می‌شود، نیکی کردن والی است در حق رعیت و کاستن از بار رنج آنان و به اکراه وادار نکردنشان به انجام دادن کارهایی که بدان ملزم نیستند و تو باید در این باره چنان باشی که حسن ظن رعیت برای تو فراهم آید. زیرا حسن ظن آنان، رنج بسیاری را از تو دور سازد. به حسن ظن تو، کسی سزاوارتر است که در حق تو بیشتر احسان کرده باشی و به بدگمانی، آن سزاوارتر که در حق او بدی کرده باشی. (نهج‌البلاغه نامه ۵۳)

خطبه‌های نمازجمعه ایلام هفته گذشته محل اعتراض امام جمعه به منتقدان شد. حجه‌السلام لطفی، امام جمعه ایلام عصبانی بود از کسانی که نسبت به ماشین او معترض شده بودند. او در خطبه‌های نمازجمعه جملات تندی علیه معترضان ماشین شاسی بلندش [پرادو] گفت.

اینکه «از بچه بازی‌هایتان دست بردارید»، اهانت به جایگاه نمازجمعه، اهانت به رهبری و قابل پیگیری است و توصیه می‌کنم به این جایگاه که مین‌گذاری است، نزدیک نشوید و چنانچه نزدیک شوید، با مین به هلاکت خواهید رسید! همه این اعتراضات از این جهت است که جریانی در استان ایلام نسبت به آنچه زندگی اشرافی این امام جمعه نامیده شده معترض شده است. این اعتراضات هم به مراسم مفصل ولیمه تولد نوه امام جمعه ایلام برمی‌گردد که با حضور تعدادی از فوتبالیستها و بازیگران سینما و تلویزیون برگزار شده و هم به ماشین شاسی بلندی که مورد استفاده امام جمعه است. حامیان امام جمعه البته انتقادات این گروه را وارد ندانسته آنان را پیروان عرفان‌های کاذب خطاب می‌کنند.

اما پسر امام جمعه ایلام که از فعالان شبکه اینستگرام محسوب می‌شود، استفاده از چنین ماشینی را برای حفظ امنیت پدرش لازم دانسته است.(روزنامه جوان/۷اسفند ۹۶)

با دستور مستقیم حجه‌السلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز نرده‌هایی که صف مسئولان را از مردم در نمازجمعه جدا می‌کرد برداشته شد تا دیگر هیچ دیواری بین خدمت‌گزاران نظام و ملت قرار نگیرد.

آوازه اقدامات نماینده ولی فقیه در استان زبانزد خاص و عام می‌باشد و در طول مدت کوتاهی میزان محبوبیت او در بین مردم آذربایجان به صورت چشمگیری افزایش یافته است. وی دارای تحصیلات حوزوی سطح چهار(دکتری) و به مدت ۱۴ سال در درس خارج سیدعلی خامنه‌ای [مقام معظم رهبری] حضور فعال داشته و دارای مدرک دکترای فقه و مبانی نیز می‌باشد. (ویکی‌پدیا)

جمهوری اسلامی ایران در طی چهاردهه از عمر با برکت خود فراز و نشیب‌های فراوانی را پشت سر گذاشته است.

مستکبرین عالم به سرکردگی امریکای جنایتکار که جمهوری اسلامی ایران را مغایر با منافع خود در منطقه و جهان دانسته و می‌داند، در طول قریب به چهل سال از هیچ جنایتی بر علیه مردم ایران فروگذار نبوده است. از ایجاد ناامنی در اقصی نقاط کشور با تحریک و پشتیبانی از گروهک‌های دست‌آموز خود در اوایل پیروزی انقلاب گرفته تا تحمیل جنگ تمام عیار هشت ساله توسط دیکتاری همچون صدام افلقی با پشتیبانی و لجستیکی-تسلیحاتی مرتجعین منطقه و اعمال شدیدترین و سخت‌ترین محاصره اقتصادی علیه ملتی که می‌خواهند در دنیای لیبرال دموکراسی امروز سرنوشتشان را خودشان تعیین نمایند.

این حداقل حقوق طبیعی هر ملت مستقلی است که به عضویت سازمان ملل متحد پذیرفته شده باشد. به حول و قوه الهی و مجاهدت غیور مردان و زنان سلحشور ایران اسلامی تیر بدخواهان نظام و مدعیان دروغین حقوق بشری یکی پس از دیگری به سنگ خورده و ایران اسلامی وارد چهل سالگی خود شده است.

باید فرصت را مغتنم شمرد و بدون تعصب، واقع‌بینانه و عملگرایانه راه طی شده را که تجارب گرانسنگی برای ملت ما و سایر ملتهای تحت ظلم مستکبران بوده است کارشناسانه آسیب‌شناسی کرد.

به حمدالله در طول سالیان گذشته ساختارهای سیاسی و اجرائی نظام براساس قانون اساسی میثاق ملی که مورد توافق و تائید ۹۹/۵ درصدی مردم قرارگرفته است شکل قانونی به خود گرفته و هر یک از ارکان نظام اسلامی کشور در قاموس فرهنگ مردم، دارای صفحات بیشماری از خدمت و دستاورد می‌باشند. یقینا یکی از این دستاوردهای معظم و قابل شمارش را، برگزاری و اقامه نمازهای سیاسی و عبادی جمعه در اقصی نقاط کشور می‌توان بر شمرد که پیوسته چون خاری در چشم دشمنان اسلام و مردم و متاسفانه بعضا مورد غفلت دوستان انقلاب قرار گرفته است.

به مثابه شعر تمثیل‌گونه عوام که می‌گوید، اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیبی که هست از مسلمانی ماست، حال حکایت جمهوری اسلامی است که از نظر ساختار قانون اساسی جزو بهترین نظام‌های سیاسی دنیا محسوب می‌شود. امّا از نظر رفتار کارگزاران بی‌شباهت به مسلمانی در این تمثیل نیست.

مسئولان از هر گروه و جناح و جریانی که باشند. باید نیک بدانند که با پیشرفت تکنولوژی و در عصر ارتباطات خواسته و یا ناخواسته در اتاق شیشه‌ای قرار گرفته‌اند که تمام رفتارهای آنان چه خوب و چه بد در معرض رصد، دید و قضاوت عموم مردم قرار دارند و چیزی برای پنهان کردن و یا توجیهی برای عملکرد ضعیف و ناصواب آنان باقی نمانده است. افکارعمومی هم به بصیرتی رسیده است که سره از ناسره را بخوبی تشخیص می‌دهند.

بنابراین قدردان خدمات کارگزاران صدیق خود بوده و در سر بزنگاه‌ها آنجا که کلیات نظام و ارزشهای انقلاب اسلامی و میراث امام راحل و شهدا را با خطر جدی مواجه ببینند احساس تکلیف کرده و «آتش به اختیار» وارد عمل می‌شوند.

آنها به خوبی درک می‌کنند که ماشین شاسی بلند فقط یکی از نمادها و نشانه‌های اشرافی‌گری است. تامین امنیت جانی کارگزاران و کوهستانی بودن منطقه و صعب‌العبور بودن راه‌های روستایی هم بهانه‌ای بیش نبوده و عذری بدتر از گناه است.

حضرت امیر علیه‌السلام در بخش دیگری از نامه خود به مالک اشتر می‌فرماید: «زنهار از این که به احسان خود بر رعیت منت گذاری یا آنچه برای آنها کرده‌ای، بزرگش شماری یا وعده دهی و خلاف آن کنی. زیرا منت نهادن، احسان را باطل کند و بزرگ شمردن کار، نور حق را خاموش گرداند و خلف وعده، سبب برانگیختن خشم خدا و مردم شود.»

منبع: سیاست روز

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار