راز موفقیت نُجَباء از زبان سفیر اسبق ایران در سازمان ملل متحد

صادق خرازی شروط موفقیت جنبش مقاومت اسلامی نجباء را تبیین کرد.
کد خبر: ۲۸۲۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰ - 05March 2018

راز موفقیت نُجَباء از زبان سفیر اسبق ایران در سازمان ملل متحدبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سید «صادق خرازی» سفیر اسبق ایران در سازمان ملل متحد راجع به عزم کنگره آمریکا برای درج نام مقاومت اسلامی نُجَباء در لیست سیاه تحریم اظهار داشت: دشمنان مقاومت در سیاست‌های اعلامی و اعمالی‌شان در خصوص مبارزه با تروریسم دچار تناقض هستند. سیاست دوگانه ایالات‌متحده ناشی از خصومت با ملت‌هایی است که برای تحقق عدالت و حفظ کشور خودشان قیام کردند و آمریکا در مقابلشان کم آورد.

وی با اشاره به توفیقات مقاومت اسلامی نُجَباء گفت: آن‌ها نمی‌توانند بپذیرند یک گروه مردمی با خاستگاه مذهبی در منطقه نه‌تنها رشد کند، بلکه به یک جریان نمادین تبدیل شود و جوان‌ها را مجذوب خود نماید. جنبش نُجَباء بخشی از پیکره مقاومت در منطقه است و این مقاومت، بی‌تردید از سطح منطقه‌ای به جریانی بین‌المللی تبدیل خواهد شد.

خرازی بهترین واکنش به رویکرد خصمانه واشنگتن را «اقدام مشترک محور مقاومت در مبارزه علنی و بدون رودربایستی با تروریسم» دانست و افزود: گام بعدی محور مقاومت، حرکت در راستای کاهش قدرت بازدارندگی اسرائیل است. سازوکار و شمایل جدید مقاومت در منطقه، باعث نگرانی آمریکا شده و این برای آن‌ها مثل طاعون است.

دیپلمات باسابقه و سفیر پیشین ایران در فرانسه همچنین خاطرنشان ساخت: آمریکایی‌ها از این تحریم‌های تصنّعی برای تهدید مقاومت اسلامی نُجَباء و گروه‌های مقاومت استفاده می‌کنند. اگر نُجَباء و جوانان غیور مقاومت عراق به مسیر خود ادامه دهند و فشارها را تحمل کنند، تحریم‌ها ناکارآمد خواهند شد.

خرازی اضافه کرد: تنها راه پایداری و ماندگاری مقاومت، وحدت هدفمند تحت فرماندهی یک زعیم عالیقدر است. رمز موفقیت حزب‌الله لبنان این است که زعیمی همچون سیدحسن نصرالله دارد. نُجَباء هم اگر به حرف زعیم و رهبرش [شیخ اکرم الکعبی] گوش فرادهد، اتحاد موجود را حفظ کند و روحیه استقلال‌طلبی خود را از دست ندهد، روند موفقیت‌هایش را تثبیت خواهد کرد.

وی در پایان، واکنش مطلوب مقاومت اسلامی نُجَباء به رویکرد خصمانه آمریکا را «هدف‌گذاری برای آینده»، «شناخت فرصت‌ها و ظرفیت‌ها» و «شناسایی دقیق تهدیدات» دانست و تأکید کرد: فعالیت اجتماعی، سازندگی و کمک به ارتقای سطح زندگی مردم منطقه نیز در چارچوب مقاومت تعریف می‌شود و نیروهایی مانند نُجَباء با تکیه بر خرد جمعی می‌توانند از این طریق به بازتولید و نهادینه‌سازی ارزش‌ها بپردازند.

منبع: تسنیم

نظر شما
پربیننده ها