پیکر پدر شهیدان "معظم الهی" تشییع شد
پدر بزرگوار شهیدان معظم "داوود و ایوب الهی" از شهدای گرانقدر استان مازندران دیروز امروز (پنج شنبه 14شهریورماه) بر روی دستان پر مهر مردم شهید پرور این استان تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، اسوه ایثار و پایداری و نماد مقاومت "حاج مصیب الهی" پدر بزرگوار شهیدان معظم "داوود و ایوب الهی" پس از سال ها تحمل دوری فرزندان شهیدش به آنان پیوست.
پیکر مطهر پدر شهیدان گرانقدر الهی صبح دیروز (پنج شنبه 14شهریورماه) با حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان و کارکنان بنیاد و سایر ادارات شهرستان فریدونکنار و جمع کثیری از مردم ولایتمدار و انقلابی این شهرستان تشییع و در جوار پاک فرزندان برومند و فداکارش به خاک سپرده شد.
گفتنی است، شهید معظم "داوود الهی" سال 1364 در پاسگاه ترابه اهواز و شهید والامقام "ایوب الهی" سال 1365 با حضور در شلمچه در راه دفاع از اسلام، انقلاب و نظام به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
لینک کپی شد
نظر شما


