رئیس سازمان غذا و دارو:

از اول مهرماه چربی شیر، جایگزین چربی گیاهی در صنایع لبنی می‌شود

دیناروند با بیان این که صنایع لبنی از اول مهر حق استفاده از چربی گیاهی را ندارند، گفت: کارخانه های لبنی باید نسبت به اصلاح پروانه های خود مبادرت نمایند.
کد خبر: ۲۸۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱ - 20September 2014

از اول مهرماه چربی شیر، جایگزین چربی گیاهی در صنایع لبنی می‌شود

به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، رسول دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو با اعلام این که صنایع لبنی از اول مهرماه حق استفاده از چربی گیاهی را ندارند و باید نسبت به اصلاح پروانه های خود مبادرت نمایند، گفت: متاسفانه ذائقه مردم به چربی، شیرینی و شوری عادت کرده و صنایع تولیدی مواد غذایی نیز به جای ایجاد تنوع در تولیدات خود به سمت مصرف زیاد چربی که ذائقه مردم آن را می پسندند، رفته اند.

رئیس سازمان غذا و دارو اظهارات مطرح شده مبنی بر جایگزینی چربی حیوانی به جای روغن گیاهی پالم را نادرست خواند و گفت: منظور از چربی، همان چربی شیر است که از آن کره، خامه و دیگر محصولات لبنی تهیه میشود.

دیناروند اظهار داشت: وقتی قرار است چربی گیاهی از لبنیات پرچرب حذف شود به معنای آن است که چربی طبیعی شیر جایگزین میشود. این مساله به صنعت لبنیات ابلاغ شده و از اول مهرماه نیز اجرایی میشود.

وی خاطر نشان کرد: مطرح شدن افزایش میزان مصرف روغن پالم در کشور، منجر به کاهش 300 هزار تنی واردات این روغن در کشور شد و همچنین کاربرد چربی گیاهی در شیر و لبنیات به طور کلی حذف گردید.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: یکی از مشکلات سرانه کم مصرف شیر در کشور این است که تنوع در تولید نداریم یعنی به چند محصول خاص توجه شده و متاسفانه به سمت مصرف زیاد چربی رفته ایم اما تاکید ما همچنان بر استفاده از محصولات لبنی کم چرب است.

دیناروند با اعلام اینکه با بازرسی های مستمر از صنایع لبنی، وضعیت کنونی نسبت به 6 هفته قبل بسیار بهتر شده، گفت: مسئله امنیت غذایی مردم به هیچ وجه از دید متولیان سلامت مسکوت نخواهد ماند و بازرسی ها همچنان و با جدیت ادامه خواهد داشت.

وی در پایان بیان کرد: استفاده از ظرفیت های مندرج در قانون، هم چون نظارت مردمی در حوزه سلامت به عنوان عنصر مکمل، می تواند ابزاری کارآمد باشد به نحوی که همه برخورداری مثبت از نتایج خدمات دولت به ویژه در حوزه سلامت را احساس کنند.

گفتنی است که بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، کلیه شرکتهای لبنی تا پایان شهریور فرصت دارند تا پروانه خود را اصلاح کنند.

انتهای پیام/
 

نظر شما
پربیننده ها