«محمدرضا مغفوری» مدیر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار دفاع پرس، اظهار داشت: در ایام نوروز بیش از هزار نفر از گردشگران داخلی و خارجی از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کرمان بازدید کردند.
وی افزود: تاریخ دفاع مقدس باید به نسل جوان ما منتقل شود و حضور در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس که به نوعی معرفی کننده جنگ و به نمایش گذاشتن گوشهای از این ایثارگریها و شجاعتهاست، برنامه ریزی شود.
مغفوری ادامه داد: ما در طول سال، غیر از گردشگرانی که به این مرکز میآیند، پذیرای دانش آموزان و دانشجویان زیادی هستیم که تاثیر حضور آنها در این مکان را به وضوح میبینیم.
وی گفت: ما دانش آموزانی داشتیم که پس از بازدید خود، بیان کردهاند که «من نمیدانستم جنگ چیست و چه اتفاقی افتاده و از امروز قول میدهم حداقل به یکی از وصایای شهدا که حفظ حجاب است عمل کنم».
وی همچنین به حضور دانشجویان در این مکان اشاره کرد و گفت: با مطالعه دلنوشتههای دانشجویان و جوانانی که جنگ را لمس نکردهاند، لزوم وجود یک موزه جنگ در هر استان احساس میشود، زیرا آنها خود متوجه میشوند که شهدا از جنس و به نوعی از هم سن و سال خودشان بودند و به راحتی با آنها ارتباط برقرار میکنند و تاریخ جنگ خود را بهتر میشناسند.
مغفوری به حضور گردشگران خارجی به مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: گردشگران خارجی بسیار مشتاق هستند تا تاریخ جنگ ما را بدانند و حتی سوالاتی میکنند که ما خود متعجب میشویم و گاها وقتی که ما مدارک همکاری کشورشان در این جنگ را به آنها ارائه میدهیم، آنها این مسئله را باور ندارند و برایشان قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: وقتی گردشگران به تصویری از مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) که در جبهه حضور داشتند، میرسند، با هم شروع به تایید و برایشان سئوال است که ایشان خود در لباس نظامی در جنگ حضور داشتند و حتی زمانی که از سرلشکر «قاسم سلیمانی» صحبت میشود، چنان سر تکان میدهند که مشخص است که وجود چنین شخصیتی برایشان بیگانه نیست.
به گزارش دفاع پرس، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کرمان در خردادماه سال ۱۳۷۷ توسط سردار سرلشکر «قاسم سلیمانی» افتتاح شد.
این مرکز دارای مساحتی برابر ۲۵۵۰ مترمربع و دارای ۸ تالاربه عنوان، عبرت، بصیرت، نور، شقایق، ایثار، پیروزی، شهدا و تالار آزادی است.
انتهای پیام/