به گزارش دفاع پرس از کردستان، جمشید آزادیپور معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان اظهار داشت: اعزام کاروانهای راهیان نور به مناطق شمالغرب همزمان با اعزام هزار و 200 نفر به افتتاحیه این اردوها در بازیدراز کرمانشاه آغاز شد.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان اضافه کرد: ضمن اینکه از مهرماه سال گذشته 2 هزار و 366 دانشآموز پسر و دختر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند، 9 هزار و 197 نفر نیز به مناطق عملیاتی و یادمانهای استان در مریوان، بانه و سنندج اعزام شدهاند.
وی بیان داشت: همزمان با اعزام دانشآموزان به برنامه راهیان نور، دو برنامه فصل رویش و برنامه رزمی فرهنگی مجاهدتهای خاموش نیز در مریوان و سنندج برای کاروانهای راهیان نور اجرا شد.
آزادیپور خاطرنشان کرد: برنامه فصل رویش به مدت یک ماه و با شرکت یک هزار و 600 دانشآموز پسر در کنار دریاچه زریوار مریوان اجرا شد و نمایش رزمی فرهنگی مجاهدتهای خاموش نیز که به مدت 86 شب در پادگان حضرت رسول سنندج برگزار شد، با استقبال باشکوه مردم و زائران راهیان نور مواجه شد.
این مسئول همچنین از اعزام بیش از دو هزار نفر از اقشار و بیش از یک هزار و 500 دانشجوی استان به اردواهای راهیان نور خبر داد.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس استان کردستان با یادآوری میزبانی کردستان از اردوهای راهیان نور، اضافه کرد: سال گذشته کردستان میزبان 314 هزار و 250 نفر زائر از استانهای مختلف کشور بود که از مناطق عملیاتی استان بازدید کردند.
آزادیپور عنوان کرد: بولحسن و سیرانبند در بانه، والفجر 4 و یادمان زریوار مریوان و تپه الله اکبر و باشگاه افسران سنندج از مناطق عملیاتی و یادمانهایی است، که زائران راهیان نور در سفر به کردستان از آنها بازدید میکنند.
وی در ادامه با یادآوری این موضوع که آموزش و پرورش استان در زمینه اسکان زائران خیلی کمک کرده است، گفت: ولی ظرفیت برای کار بیشتر در این حوزه وجود دارد و انتظار داریم دستگاههای دیگر هم بیشتر پای کار بیایند تا زمینه بهتری برای اسکان راهیان نور ایجاد کنیم.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس استان کردستان اضافه کرد: انتظار داریم خوابگاههای دانشجویی دانشگاهها در فصل تعطیل و اماکن فرهنگی دستگاههای دولتی نیز برای بحث اسکان و خدماترسانی به زائران راهیان نور در اختیار قرارگاه راهیان نور استان قرار گیرد.
وی گفت: در حال حاضر سپاه بیتالمقدس در سنندج یک هزار و 200 نفر، در مریوان و بانه هر کدام 500 نفر و در سروآباد و دزلی که امسال راهاندازی شده است، ظرفیت 500 نفر برای اسکان زائران راهیان نور مهیا کرده است.
آزادیپور ابراز داشت: قرارگاه راهیان نور یک قرارگاه استانی است و استاندار مسئول آن است لذا انتظار داریم که بخشی از بودجههای فرهنگی به راهیان نور به عنوان یک کار فرهنگی باارزش اختصاص یابد.
این مسئول با عنوان این مطلب که سپاه مخالف شادی مردم و برگزاری آیینهای سنتی در مناسبتهای مختلف نیست، تصریح کرد: همانطور که بودجههایی برای این برنامهها در ایام نوروز اختصاص داده میشود، انتظار هست که برای راهیان نور نیز اعتباری در نظر گرفته شود و عدالت در این زمینه رعایت شود.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس استان کردستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: راه دسترسی به یادمانها از سال گذشته آغاز شده و امسال نیز سیرانبند و یادمان والفجر 4 در برنامه قرار دارد که بخشی از آن با کمک سازمان مدیریت و برنامهریزی استان انجام شده است.
آزادیپور ادامه داد: سپاه هم در یادمانها فضاسازی فرهنگی مناسبی انجام داده است هر چند نیاز است همه دستگاههای فرهنگی براساس ظرفیتی که دارند، اقدامات فرهنگی انجام دهند.
وی در پایان، اعزام 352 نفر در قالب «طرح مهر درخشان» و یک هزار و 210 نفر افراد موثر به مشهد مقدس را از برنامههای فرهنگی سپاه بیتالمقدس کردستان در سال گذشته برشمرد.
انتهای پیام/