محسن رضایی:

عده‌ای پس از گذشت یک سال از آغاز جنگ می‌گفتند، باید تسلیم شد

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با بیان اینکه پس از گذشت یک سال از آغاز جنگ، آرزوی آزاد شدن یک تپه در دل ما مانده بود، گفت: در چنین وضعیتی یک جوسازی عجیب در ایران راه افتاد که ادامه جنگ بی نتیجه است و باید تسلیم شد اما جوانانی از شهرها و روستاها دشمن را پشیمان کردند.
کد خبر: ۲۸۸۱۶
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹ - 22September 2014

عده‌ای پس از گذشت یک سال از آغاز جنگ می‌گفتند، باید تسلیم شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمان، «محسن رضایی» شامگاه یکشنبه در یادواره سرداران و 23 شهید منطقه دریجان در محل گلزار شهدای روستای جزین بم، اظهار کرد: هفته دفاع مقدس هفته شهدا، جانبازان و ایثار و مقاومت و هفته عزت و سربلندی ملت ایران در 8 سال دفاع مقدس است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: امام راحل(ره) کشتی بزرگ ملت را در میان امواج بسیار سخت و از گردنههای خطرناکی عبور داده و به سلامت توانستند ملت ایران را به ساحل آرامش و ثبات برسانند.

رضایی درباره اینکه چرا این جنگ برای ایران اتفاق افتاد، کشوری که ظلم به احدی نکرده و به جایی حمله نکرده بود، افزود: این جنگ به سبب آنکه ملت ایران تصمیم گرفته بود استقلال خود را به دست آورده، مستبدین را از کشور بیرون رانده و برای خود تصمیم بگیرد، رخ داد.

وی با اشاره به اینکه این آرمان برای آنها گران تمام شده بود، بیان کرد: آنها نمیخواستند ما مستقل شویم و استقلال ملت ایران را بر خلاف منافع خود میپنداشتند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه دشمنان با انفجارات و ترورها موفق نشدند به اهداف خود برسند، افزود: آنها یک غدارهبند به نام صدام حسین را راه انداختند که از 5 استان لشکر خود را وارد ایران کرد.

رضایی تصریح کرد: ارتش عراق از 1300 کیلومتر مرز ایران عبور و برخی از شهرهای مرزی کشور را اشغال کرد و در آن هنگام ارتش ایران به سبب انقلاب ضعیف شده بود و به همین دلیل در ابتدای جنگ با وجود حملههای پی در پی از سوی رزمندگان کشورمان، حتی یک تپه هم آزاد نشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه پس از گذشت یک سال، آرزوی آزاد شدن یک تپه در دل مانده بود، افزود: در چنین وضعیتی یک جوسازی عجیب در ایران راه افتاد که ادامه جنگ بی نتیجه است و باید تسلیم شد، که اگر چنین نشود این جنگ 20 سال طول میکشد.

رضایی با بیان اینکه حضرت امام(ره) در آن برهه فرمودند "اگر جنگ 20 سال طول بکشد، ما ایستادهایم و چنان سیلی به آمریکا بزنیم که از جایش بلند نشود"، تصریح کرد: تنها پشتوانه امام(ره) رزمندگان و شهدایی بود که عکسهای آنها در این یادواره به تصویر کشیده شده است.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس جوانانی از همین روستاها به صحنه آمدند و آدمهای بزرگی شدند که در آن هنگام کسی آنها را نمیشناخت، اما امروز همه، آنها را میشناسند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آن مردان بزرگ  برخاستند و شعارهای امام(ره) را در صحنههای عمل عملیاتی کردند، گفت: همین افراد بودند که اوضاع را تغییر داده و برگرداندند و هزاران کیلومتر مربع از خاک این سرزمین را آزاد کرده و به مرزها رسیدند و حتی از آن نیز عبور کردند.

رضایی بیان کرد: دشمن در اینجا پشیمان و خواهان اتمام جنگ شد، اما ایران حرف اصلیاش این بود که طرف مقابل باید مرزهای بینالمللی را به رسمیت بشناسد و صدام به عنوان متجاوز شناخته شود.

وی با اشاره به اینکه پس از هشت سال دفاع مقدس، ایران با سربلندی و افتخار پیروز شد، افزود: اگر فقط یک شهر تا به امروز در دست دشمن باقی میماند، ما به عنوان یک ملت سرافکنده در دنیا بودیم و هر جا پا میگذاشتیم بدون شک میگفتند بروید شهرتان را آزاد کنید. اما ما در دوران دفاع مقدس کاری کردیم که دیگر کسی این قبیل رفتارها را با ملت ایران ندارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز آمریکاییها و استعمارگران از داعشیها که خانهزاد آنها و استعمار است، ترسیدهاند، گفت: آنها یک مشت دیوانه را راه انداخته و حالا خود نیز نمیتوانند کنترلشان کنند و به بهانه مبارزه با تروریسم میخواهند وارد عراق شوند و از این طریق از نهادهای خود درخواست اعتبار کردهاند.

وی با اشاره به اینکه این ثبات در ایران به خاطر شهیدان است، افزود: در حال حاضر ایران جزیره ثبات و آرامش در منطقه است.

وی با بیان اینکه فقر و گرانی قابل حل است، افزود: بدون شک این وضعیت سختتر از دوران جنگ نیست که با دست خالی دل به دریا میزدیم و پیش میرفتیم.

وی با بیان اینکه آدم توانمند و قدرتمند در این روستاها بسیار است، تصریح کرد: باید انسانهای بزرگ و ناشناخته را پیدا کنند و بسازند تا فقر، بیکاری و گرانی را از سر راه خود بردارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کار دوم مدیر جهادی این است که با مردم و در بین مردم زندگی میکند، اظهار کرد: مدیر جهادی مردم را منشا معجزه میداند، آنها را به صحنه میکشاند و اقتصاد را مردمی و از بروکراسی کاغذی نیز پرهیز میکند.

رضایی با تاکید بر اینکه مردم امکانات وسیعی دارند و به نوعی در کنار گنج نشستهاند، گفت: مدیر انقلابی و جهادی باید در صحنه بیاید و با کمک خود مردم مشکلات را حل و فصل کند که به این امر مردمی کردن اقتصاد میگویند.

وی با اشاره به اینکه مسئله سوم، الهی کردن امور است، افزود: اگر کار برای خداوند نباشد، برکت در آن نیست و به همین سبب خودخواهی و تکروی به وجود میآید، اما اگر کار برای خداوند باشد، از زمین و زمان برکت حاصل میشود، حتی اگر آبروی خود را برای رضا خدا بگذارند.

رضایی با اشاره به اینکه امروز در شرایطی سخت هستیم، اما مطمئن باشید این مسائل کمتر از فشارهای دوران جنگ است، افزود: از طرف دیگر مردم امروز، همان مردم دوران دفاع مقدس هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مقام معظم رهبری سند اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردهاند، تصریح کرد: باید در یک جهاد اقتصادی شرکت کرده و همه به صحنه بیایند تا مشکلات حل شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: میراثی که شهدا برای ما گذاشتند، میراث بسیار سنگین و مسئولیتی بسیار سخت است که باید ادامه دهیم.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار