به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس " دکتر احمد حاجبی، در توضیح اقدامات انجام شده در راستای آگاهی بخشی به جمعیت استفاده کننده از این مواد، ادامه داد: در این راستا سال گذشته طرح آزمایشی را در سالن های ورزشی و آرایشی انجام دادیم که نتایج خوبی به دنبال داشت؛ به این ترتیب که بسته های آموزشی را به این سالن ها وارد کردیم.
وی در این باره افزود: نگاه ما آن است که با افزایش آگاهی و اصلاح نگرش افراد با این پدیده برخورد کنیم به همین دلیل هم اقدامات مان را از خود سالن های ورزشی و آرایشی شروع کردیم؛ چراکه ممکن است کسانی که در این سالن ها خدمت ارایه می کنند نیز خود به این مساله واقف نباشند و حتی گاهی ناآگاهانه به این مساله دامن می زدند.
حاجبی با بیان اینکه دو کتاب آموزشی جهت ارایه و توزیع در سالن های آرایشی و بدنسازی تهیه شده است، در عین حال گفت: هرچند آمار دقیقی نداریم اما شواهد حاکی از آن است که تعداد زیادی از سالن های آرایشی در کشور فاقد پروانه رسمی هستند که قاعدتا از تیررس سیستم های نظارتی صنفی خود خارج هستند. برآورد ما آن است که بیشتر مشکلات هم احتمالا در مراکزی اتفاق می افتد که فاقد پروانه رسمی ارایه خدمت هستند.
وی در این باره افزود: انجام اقدامات مداخله جویانه و پیشگیرانه در چنین مراکزی حداقل در حوزه کاری دفتر سلامت اجتماعی، اعتیاد و روان وزارت بهداشت نیست. لازم است در این زمینه به صورت جدی مداخله شود در غیر این صورت تمام اقدامات وزارت بهداشت به مثابه همان اصطلاح آب در هاون کوبیدن خواهد بود. ( ایسنا)