با حضور رییس سازمان نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس؛

همایش «بانوان فعال در فضای مجازی» در قم برگزار شد

همایش «بانوان فعال در فضای مجازی» در قم برگزار شد نخستین همایش توجیهی بانوان منسوب به شهدا و فعال در فضای مجازی با حضور رییس سازمان نشر ارزش‌های زنان در دفاع مقدس، عصر امروز در مرکز اردویی ولایت قم برگزار شد.
کد خبر: ۲۹۳۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۹ - 27May 2018

همایش «بانوان فعال در فضای مجازی» در قم برگزار شدبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، نخستین همایش توجیهی فعالان فضای مجازی با حضور همسران، خواهران و دختران شهدا و بانوان جانباز استان قم در سالن کوثر مجتمع اردویی ولایت قم برگزار شد.

در ابتدای این همایش، «احمد حسینی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم طی سخنانی با تاکید بر ضرورت بهره مندی از فرصت‌های زندگی در ترویج ارزش‌ها اظهار داشت: اگر بخواهیم ارزش‌ها را حفظ کنیم، مناسبت‌ترین و بهترین بستر، فضای مجازی است و باید از این فرصت به خوبی و شایستگی استفاده کنیم.

سپس «مریم مجتهدزاده» رییس سازمان نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس با مروری بر رفتار خصمانه دشمنان در مواجهه با انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمنان از بدو مبارزات انقلابی مردم مسلمان ایران همواره با اسلام و نهضت اسلامی خصمانه برخورد کرده‌اند تا جایی که پس از پیروزی انقلاب، غائله‌های مختلف را توسط ضدانقلاب در گوشه و کنار کشور به راه انداختند.

وی افزود: پس از سرکوب شدن غائله‌های ضد انقلاب، جنگ ۸ ساله بر کشور ما تحمیل شد که دیدیم همه بخصوص مادران و همسران رزمندگان اسلام چه نقش‌های موثری را در پیشبرد اهداف دفاع مقدس ایفا کردند.

مجتهدزاده فضای مجازی را راهبرد جدید دشمن در مقابله با ارزش‌های انقلاب نام برد و از تمامی بانوان بخصوص منسوبان به شهدای عزیز خواست در زمینه حراست از دستاورد‌های انقلاب اسلامی از طریق فضای مجازی کوشا باشند.

«معصومه ظهیری» مشاور استاندار قم در امور بانوان و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم نیز طی سخنانی به بیان ویژگی‌های شهدا و خاطراتی از همسر شهیدش، شهید حجت الاسلام «حسین طباخی» و شهات وی در سال ۶۵ در شلمچه پرداخت.

اجرای آهنگ بانوی بیداری با صدای هنرمند جوان کشور، مسعود دانایی و همینطور اجرای دو سرود توسط گروه سرود بانوان ناشنوای «دستان فرشته» و اهداء سلام با امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، بخش‌های دیگری از این همایش بود.

در این مراسم همچنین از پنج برگزیده مسابقه «ستارگان فاطمی» با حضور مسئولان حاضر و نیز حجت الاسلام جباری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم تجلیل شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین