رئیس کل دادگستری استان کرمان تأکید کرد؛

ضرورت توجه روحانیون به موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی در ماه رمضان

«یدالله موحد» گفت: توجه روحانیون و مبلغین مذهبی به موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی در ایام ماه مبارک رمضان ضرورت دارد.
کد خبر: ۲۹۳۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۳ - 29May 2018

توجه روحانیون به موضوع کاهش آسیب های اجتماعی در ماه رمضان ضرورت داردبه گزارش دفاع پرس از کرمان، «یدالله موحد» رئیس کل دادگستری استان کرمان، صبح امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای فرهنگی دادگستری کل استان کرمان، اظهار داشت: ضرورت دارد مبلغین و روحانیون مذهبی در ایام ماه مبارک رمضان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه طلاق، اعتیاد، مفاسداخلاقی و امنیت اجتماعی ورود کنند.

وی بیان کرد: رویکرد روحانیون و مبلغین مذهبی در ایام تبلیغ از جمله ماه مبارک رمضان در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر بود و افزایش معنویت دینی؛ کاهش جرائم را درپی دارد.

مقام ارشد قضائی در استان کرمان خاطرنشان ساخت: روحانیون با توجه به جایگاهی که دارند، قطعا می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش به‌سزایی ایفا کند.

وی بر ضرورت برنامه‌ریزی مسئولان در جهت اثربخشی در ارتقای بهره‌وری منابع انسانی تاکید کرد و افزود: تجربه نشان داده است که صرف تزریق نیروی انسانی، ضامن ارتقای بهره‌وری در سازمان‌ها نیست، بلکه بایستی در جهت کارآمد نمودن کارمندان تلاش بیشتری شود.

رئیس شورای فرهنگی دادگستری استان کرمان بیان داشت: یکی از ضروریات سیستم‌های اداری این است که مدیران اهتمام ویژه‌ای نسبت به تربیت نیرو‌های خلاق، توانمند، متخصص و کارآمد داشته باشند.

وی به حجم بالای فعالیت‌های فرهنگی در دادگستری استان کرمان اشاره کرد و گفت: متاسفانه یکی از مشکلات در سیستم قضایی، عدم گزارش‌دهی و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و خدمات است.

نماینده عالی دستگاه قضایی در استان کرمان بیان کرد: رؤسای حوزه‌های قضایی و مسئولان فرهنگی دادگستری‌های استان باید در قالب برنامه‌های مدون معاونت فرهنگی قوه قضائیه فعالیت کنند.

وی افزود: بررسی مطالعات علمی و کاوش‌های عمیق تحقیقاتی حاکی از این حقیقت ارزشمند است که آموزه‌های دینی، معنوی، اخلاقی و ایمان نقش بسیار مهمی در آرامش روحی، روانی و رفتار‌های تعادلی مبتنی بر عقلانیت داشته و همچنین تأثیر شگرفی در پیشگیری از جرم، کجروی اجتماعی و بزهکاری دارند.

موحد بیان کرد: با نگاهی به آموزه‌های دینی می‌بینیم که آن‌چه امروزه از آن به عنوان پیشگیری از جرم یاد می‌شود، در تار و پود پیام‌های آسمانی و رهنمود‌های انبیاء و اولیاء الهی بوده و رسالت دین رهایی انسان از تباهی و فساد و گمراهی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها