حجتالاسلام «سیدناصر موسوی لارگانی» عضو کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم شهرستان فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع پرس، با اشاره به طرح الحاق جمهوری اسلامی به FATF (کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم)، پیامدهای پذیرفتن این موضوع از سوی کشورمان را منفی دانست و با بیان اینکه دولت باید در این خصوص تجدیدنظر و از مطرح کردن هرگونه تعامل با غربیها صرفنظر کند، اظهار داشت: این لایحه در حقیقت باعث خودتحریمی کشور ما خواهد شد؛ یعنی در محقق شدن اهداف اروپاییها مبنی بر تحت کنترل گرفتن و محدودسازی ایران، به آنها کمک کنیم.
این نماینده خانه ملت در ادامه با اشاره به مداخله آمریکا و متحدانش در امور کشورهای اسلامی، کنوانسیون مبارزه با تامین تروریسم را یکی دیگر از ابزارهای تحقق اهداف آنها عنوان کرد و افزود: وقتی که این لایحه را بپذیریم در واقع به آنها اجازه دادهایم که در امورات جاری کشور ما دخالت کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تحقیق و تفحص در حسابهای بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی کشور را یکی از عواقب منفی عضویت در این کنوانسیون دانست و گفت: چه لزومی دارد که ما اسناد و مدارک مهم خودمان را در اختیار سازمانی قرار دهیم که گردانندگانش مستکبران هستند.
وی با اشاره به ادعای طراحان کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم مبنی بر مقابله با جریانهای افراطیتکفیری خاطرنشان کرد: آمریکاییها به نقش مهم و اساسی ما در مبارزه با تروریستها در منطقه واقف هستند و در واقع حضور ما در کمکرسانی به کشورهای مورد تجاوز تروریسم قرار گرفته را مانع بزرگی بر سر راه خود میدانند؛ لذا درصدد هستند تا به بهانه این کنوانسیون و پیوستن ما به این لایحه، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهند.
نماینده مردم شهرستان فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با توجه به حمایتهای کشور ما از جبهه مقاومت در لبنان، عراق و سوریه گفت: آنها میخواهند اقدامات ما در منطقه را تحت نظر قرار دهند و با ایجاد محدودیتهایی توان جبهه مقاومت را تضعیف کنند.
حجتالاسلام موسوی تصریح کرد: اینکه برخی از مسوولان در موافقت با این لایحه اعلام میکنند که میتوانند برای سازمان ملل نسبت به این موضوع شرط و شروط بگذارند، خیال باطل است، مگر در برجام ما در مقابل بدعهدی آمریکا و نقض پیمان این کشور چه اقدامی انجام دادیم؟
این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به عملکرد آمریکا و اروپاییها در برجام، انجام همکاری با آنها تحت عنوان کنوانسیونهای بینالمللی را خطا دانست و با اشاره به فرمایش معصومین (ع) مبنی بر هوشیاری در مقابل توطئههای دشمنان یادآور شد: امتهای مسلمان هیچوقت نباید دنباله رو سیاستهای نظام سلطه باشند.
وی گفت: ما در توافق برجام به تمام تعهدات خود در این خصوص به صورت یکجانبه عمل کردیم؛ اما دیگر کشورهای عضو که مدعی رعایت قوانین بینالمللی هستند آیا در برجام به یکی از وعدههای خود وفا کردند؟ با شناختی که از بدعهدی غربیها داریم، حتی عنوان کردن تعامل دوباره با آنها در کشور خودزنی است.
حجتالاسلام موسوی با اشاره به عملکرد غیرقانونی رییسجمهور آمریکا مبنی بر خروج کشورش از برجام خاطرنشان کرد: با تمام این اوصاف هنوز عدهای از مسوولان چشم امیدشان به اقدام اروپاییها در این توافق است، در حالیکه شرکتهای تجاری عضو برجام منتظر نشست ایران با اروپا هم نشدند و به محض خارج شدن آمریکا از برجام، قراردادهای منعقد شده در کشورمان را فسخ کردند. با توجه به اینکه برخی از این قراردادها منفعت 100در صدی برایشان داشت باز هم آنها تحت اظهارنظرهای آمریکا در این خصوص تصمیمگیری کرده و اقدام کردند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس قرارداد توتال را یکی از مهمترین توافقات برجامی سودآور برای اروپاییها عنوان کرد و یادآور شد: با انعقاد قرارداد توتال قرار بر این شد که کشورهای اروپایی عضو برجام، 51 درصد از نفت استخراج شده کشور ما را از آن خود کنند؛ اما با تمام این اوصاف آنها جلب رضایت آمریکا را به تمام منافع حاصل از توافق برجامی با ایران ترجیح دادند. تمام این اقدامات اروپاییها ثابت میکند که غربیها قابل اعتماد نیستند.
این نماینده خانه ملت با اشاره به تحریمهای اعمال شده از سوی آمریکاییها علیه کشورمان گفت: ما برای دور زدن تحریمها برنامههای کاملی داریم، اما وقتیکه عضویت در کنوانسیون پالرمو را بپذیریم، عملا تمام غربیها متوجه دستورکارهایمان کردهایم و تمام راهها را بر خود مسدود خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه از بدو انعقاد توافق برجام تاکنون کشور ما به حالت تعطیل درآمده است، افزود: اروپاییها هیچ برنامهای در جهت به نتیجه رسیدن برجام ندارند و صرفا درصدد هستند تا با گرفتن زمان از ما خواستههای نامشروع آمریکا را به بندهای این توافق اضافه کنند.
نماینده مردم شهرستان فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید حل و فصل تمام مشکلات کشور را در گرو به نتیجه رسیدن توافق برجام دانست؛ لذا همانطور که غربیها در برجام نخواستند گره از مشکلات باز شود، در کنوانسیون پالرمو هم خیرخواه کشورها نخواهند بود.
حجتالاسلام موسوی در پایان با اشاره به نام سالجاری مبنی بر «حمایت از کالای ایرانی»، تلاش برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مسوولان نظام و مردم را عاملی مهم و تاثیرگذار برای افزایش استقلال کشور و رهایی از فشارها، تهدیدات و تحریمهای آمریکایی ها دانست.
انتهای پیام/ 151