رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی:

آفت مهم مصوبات سازمان ملل بحث سیاست زدگی آن‌هاست

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: آنچه که به عنوان آفت مهم مصوبات سازمان ملل و معاهدات بین المللی و منشور حقوق بشر را تحت الشعاع قرار می‌دهد و ابزار دست عده‌ی خاص شده بحث سیاست زدگی آن‌ها می‌باشد.
کد خبر: ۲۹۸۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۱ - 03July 2018

تفوق‌گرایی و تفکر صهیونیستی بر تصمیمات شورای امنیت سایه افکنده استبه گزارش دفاع پرس از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام «حکمت‌علی مظفری» رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی در نخستین همایش بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، اظهار داشت: حقوق بشر آمریکایی موضوع بسیار مهمی است که امروز ابتلاء جهان بشریت است و باید به صورت تخصصی برای نسل جوان در این خصوص روشنگری گردد.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامیِ ایران به عنوان داعیه‌دار جهان اسلام طی دهه‌های گذشته با بسیاری از مشکلات دست به گریبان بوده که یکی از موضوعات حقوق بشر آمریکایی است.

 رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: اسلام آمریکایی و تشیع انگلیسی از دیگر آفت‌های مرتبط است که توسط جبهه استکبار برای انفکاک جهان اسلام و تفوق بر مسلمانان ایجاد و تقویت می‌گردد.

این مسئول با تاکید بر اینکه نظام سلطه با اسلام منهای اسلام ناب مشکلی ندارند، تصریح کرد: حوادثی که در تیر سال ۶۰ ظرف یک هفته در ایران به وقوع پیوست بخشی از جنایات هولناک دشمن بود که ماهیت حقیقی خود را در رابطه با نظام جمهوری اسلامی ایران نمایان ساخت.

مظفری خاطرنشان کرد: لذا باید در درون امت با تبیین افکار صهیونیسم بین الملل هویت آنها را نمایان و چهره‌ی واقعی ایشان را به افکار عمومی نشان دهیم تا وحدت کلمه و انسجام ملی حفظ شود.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: حق حیات که داعیه‌دار آن حقوق بشر آمریکایی است به دفعات مکرر توسط خودشان نقض شده در حالی که در فصل‌نامه حقوق بشر به عنوان اصول اساسی انسان‌ها مقرر گردیده، بدون اینکه چهارچوبی داشته باشد.

وی افزود: بر همین بناست که با قصاص و اعدام مجرمین که در ایران وجود دارد بشدت مخالف هستند زیرا در کنوانسیون بین المللی پیش بینی شده که مجازات اعدام جزو مجازات خشن است و در سطح دنیا باید حذف شود در حالی که هیچ توجیه و منطقی ندارد و اگر فردی حق حیات دیگران را بگیرد ملزم نیست نسبت به رفتار خود پاسخ‌گو باشد، یعنی نقض آنچه که خود مدعی‌اند.

مظفری تصریح کرد: بر اساس اسلام هر کجا حقی ایجاد گردیده چه آن حقوقی به ذات از ناحیه خداوند قرار داده شده چه آن حقوقی که قراردادی است برای تعامل فی ما بین، دو مولفه‌ی حق و تکلیف بایکدیگر وضع گردد.

این مسئول متذکر شد: انسان که مخلوقی چند بُعدی است و نیازهای متفاوتی دارد به تناسب آن حقوقی برای وی پیش بینی شده و در معاهدات بین المللی به آن تاکید گردیده و سازمان ملل بر آن صحه گداشته است، اما تفاوت اینجاست که اگر قرار باشد افرادی بخواهند به استناد حقوق بشر، لامحدود و لاقید از این حقوق استفاده کنند نتایجی بسیار زیانباری برای بشریت به وجود خواهد آمد.

 رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی در خصوص اعمال غرایز جنسی بدون هیچ گونه محدودیت مکانی و زمانی تاکید کرد: کسانی که منادی حقوق بشر هستند به کلیات این مقررات اکتفا نمی‌کنند و محدودیت‌های ویژه‌ای بر آن در کشور خود قائل هستند اما برای دیگران این را بدون هیچ قیدی می‌خواهند.

وی تصریح کرد: از دیگر مواردی که همواره پرونده‌سازی علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته‌ بحث دموکراسی است، این در حالی است که از پیروزی انقلاب تا کنون متوسط هر سال در ایران یک انتخابات برگزار شده است، مگر دموکراسی جز رجوع به آرای مردم است؟

مظفری گفت: از کشورهای عربی اطراف ما تا اسرائیل حتی یک بار رنگ انتخابات را به خود ندیده‌اند پس چرا مورد هجمه قرار نمی‌گیرند و ناقض حقوق بشر آمریکایی نمی‌شوند؟

این مسئول خاطرنشان کرد: آنچه که به عنوان آفت مهم مصوبات سازمان ملل و معاهدات بین المللی و منشور حقوق بشر را تحت الشعاع قرار می‌دهد و ابزار دست عده‌ی خاص شده بحث سیاست زدگی آن‌ها می‌باشد، سیاست‌زدگی برای تامین منافع قومی، نژادی و حزبی گروهی شده است.

وی گفت: اصلا شورای امنیت ملی توسط چه کسانی تایید، مگر نه این است که باید تمام ملل در آن شورا عضو شوند تا امنیت و آسایش جهانی را در قالب احکامی عمومی وضع نمایند؟ در ارتباطات بین الملل و سطح دنیا باید قواعدی باشد که تمام کشورها به آن مستلزم باشند اما حضور یک اقلیت چند کشوری تحت عنوان شورای امنیت و تصمیم‌گیری برای همه‌ی کشورهای دنیا با چه منطقی قابل توجیه است؟

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: برای تعدادی از اعضای این شورا حقوق خاص و ویژه قایل شده‌اند این در منشور حقوق بین الملل تعریف نشده زیرا قرار بر این بوده همه در فضایی آزاد حقوق خود را اعمال کنند، در حالی که اکنون اقلیتی خاص می‌توانند تصمیمات این شورا را وتو کنند و به کناری بگذارند، یک عقل سلیم و انسانی منصف با کدام منطق این فرایند را می‌تواند توجیه کند، کدام اراده به این‌ها اجازه داده به دیگران حکم رانی کنند؟

مظفری متذکر شد: تفوق‌گرایی که اساس تفکر صهیونیسمی است بر شورای امنیت سایه افکنده و اگر در ظاهر چند کشور خاص می‌بینیم که حق مجزا دارند در باطن مجری این تفکر هستند.

وی ادامه داد: هر تصمیمی که شورای امنیت می‌گیرد اگر با منافع قومی حزبی و گروهی صهیونیسم منافات داشته باشد با وتوی ایشان مواجه می‌شود، این حق وتو قابل تفویض به دیگران نیست و همواره در اختیار عده‌ای خاص است.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی بیان داشت: حقوق بشر مبتنی برارجحیت قومی، نژادی و حاکمیت اقلیتی بر عموم جهان است لذا برخی ادعای کدخدایی بر جهان را می‌کنند و دو راه در پیش روی دیگر ملت‌ها قرار می‌دهند، یا با ما هستید یا علیه ما و راه سومی وجود ندارد.

وی تحمیل اراده‌ها بر سایر کشورها، مداخلات سرزمینی و نقض آشکار کنوانسیون بین المللی، اعمال تحریم و تهدید کشورها به قطع روابط سیاسی و تجاری با کشورهایی که در راستای منافع آنها حرکت نمی‌کنند، را از جمله دیگر حقوق بشر از نوع آمریکایی دانست.

مظفری گفت: لذا علت این تحریم‌ها بر گرفته از افکار سلطه‌طلبی و برتری جویی بر دیگران است و نتیجه‌ی تفسیری است که حقوق بشر آمریکایی برای خود انجام می‌دهد در حالی که این تفسیر ناقض آشکار حقوق بشر است.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: در دموکراسی قرار نیست هر چیزی دیگران تصویب می‌کنند وحی ملزم باشد و اجرایی شود زیرا این با آنچه خود مدعی‌اند سازگار نیست، اکثریت به شرطی نظرشان تابع است که بر اساس یک مبنای فکری ارزشی باشد و این لاجرم باید از سمت الهی باشد.

این مسئول با خطاب قرار دادن جوانان مبنی بر تفکر در خصوص مفاهیم زیر عنوان کرد: چرا دولت آمریکا، شورای امنیت و حقوق بشر آمریکایی بعد از سال ۵۸ که انقلاب خود را در منصه‌ی اراده‌ی عمومی قرار داد و مورد پذیرش واقع شد؛ کشور ما را به نقص حقوق بشر و شهروندی متهم می‌کنند؟ با کدام استدلال و منطق؟

مظفری متذکر شد: کسی که خودش سابقه‌ی کیفری طولانی دارد امروز خود به جای قاصی نشسته و در حال صدور حکم است! کسی نیست بپرسد شما اصلا اهمیتی به بشر می‌دهید؟ حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی در گذشته و امروز در میانمار را چگونه توجیه می‌کنید؟

وی تاکید کرد: راجع به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای کشوری که در دنیا آشکارا اعتراف به استفاده از سلاح هسته ای دارد نسل کشی کرده در کشور ژاپن که آثار آن هنوز هم ادامه دارد و در دفاع مقدس سلاح‌های شیمیایی در اختیار دشمن برای بمباران سردشت و حلبچه قرار داده امروز مدعی حقوق بشر شده است!

مظفری ادامه داد: ما را به خاطر داشتن انرژی هسته‌ای محکوم می‌کنند و مدعی‌ هستند راهی که ما طی می‌کنیم به تولید سلاح‌های اتمی منجر خواهد شد، این ادعا پر رویی و وقاحت زیادی می‌خواهد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی اضافه کرد: کسی نیست آنها را خطاب قرار دهد که چرا خودتان و اسرائیل خلع سلاح نمی‌شوید، اسرائیل حتی عضو شوورای هسته‌ای بین المللی نیز نمی‌باشد و ذرات‌خانه‌های هسته‌ای که دارد مورد توجه قرار نمی‌گیرد، تمامی این رفتارها ناشی از سلطه طلبی است.

این مسئول یادآور شد: ما اگر از هسته‌ای نیز خارج شویم این‌ مستمسک دیگری برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران خواهند یافت و اینطور نیست که ما را رها کنند، یا باید تسلیم شد یا مقاومت کرد.

وی با بیان اینکه مقاومت هزینه دارد، گفت: تحریم و مشکلات اقتصادی و سیاسی از تبعات مقاومت است، دشمن تلاش می‌کند ما را در انزوا قرار دهند اما با اعتقادی که به منبع خلقت داریم همواره چاره را در استقامت خواهیم جست تا به پیروزی دست یابیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار