به بهانه ی مجوز اکران فیلم «عصبانی نیستم»

آیا فیلم حامی فتنه در سینما های وابسته به جمهوری اسلامی اکران می شود؟

در خبرها آمده است که سینما آفریقا که متعلق به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است به عنوان سرگروه این فیلم مشخص شده است. یعنی یکی از شاخص ترین فیلم های حامی فتنه قرار است در سینماهایی به نمایش درآید که متعلق به نهاد حاکمیتی جمهوری اسلامی است.
کد خبر: ۲۹۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲ - 28September 2014

آیا فیلم حامی فتنه در سینما های وابسته به جمهوری اسلامی اکران می شود؟

به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس، در حالی که مقام معظم رهبری اخیراً پس از گذشت پنج سال مجدداً فرمودند که فتنه خط قرمز نظام است، اما به نظر می رسد هنوز عده ای به این باور نرسیده اند که اتفاقاتی که در سال 88 به وقوع پیوست فراتر از یک کدورت شخصی بوده است و ضربه ای عظیم به جامعه اسلامی ایران وارد ساخته است.

فیلم عصبانی نیستم با باور اینکه عده ای در سال 88 مورد ظلم حکومت جمهوری اسلامی قرار گرفته اند داستان زندگی یک دانشجوی ستاره دار را بیان می کند که حوادث سال 88 مسیر زندگی اش را تغییر داده است و باعث شده که او از یک دانشجوی ممتاز، تبدیل به یک جوان بیکار با هزار و یک مشکل شود که مسبب تمام آن حاکمیت جمهوری اسلامی است.

این فیلم کهمی توان گفت رسماً حامی فتنه است در حالی قرار است اکران شود که مقام معظم رهبری اخیراً با تأکید دوباره بر ظلمی که در سال 88 علیه انقلاب اسلامی اتفاق افتاد فتنه را خط قرمز جمهوری اسلامی عنوان کردند.

از صحنه های غیر اسلامی از روابط دختر و پسر در این فیلم که بگذریم به هیچ وجه نمی شود از نگاه تلخ و یاس آوری گذشت که با چاشنی تکه پرانی ها کلامی و تصویری سیاسی در فیلم گنجانده شده است. تکه پرانی هایی که یک کاراکتر مذهبی را طالبان می خواند و مردم ایران را جماعتی بد بخت معرفی می کند که در صف فروش کلیه هستند و به طریقی شعاری مسبب آن را حاکمان جمهوری اسلامی می داند.

این فیلم حتی از لحاظ ارزش سینمایی هم آنقدر قوی نیست که با عدم اکران ان سینمای کشور متحمل زیانی شود. پیام های مستقیم و غیر هنری گنجانده شده در فیلم نشان می دهد که این دوستان جایی که پای باور هایشان وسط می آید حاضرند پز های فیلم سازی خود را زیر پا بگذارند و در یک فیلم با ساختار سینمایی ضعیف صرفاً شعارهایشان را فریاد بزنند.

در خبرها آمده است که سینما آفریقا که متعلق به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است به عنوان سرگروه این فیلم مشخص شده است. یعنی یکی از شاخص ترین فیلم های حامی فتنه قرار است در سینماهایی به نمایش درآید که متعلق به نهاد حاکمیتی جمهوری اسلامی است. هرچند این مسئله در رسانه ها به صورت غیر مستقیم مطرح شده که بنیاد مستضعفان و حوزه هنری و شهرداری زیر بار اکران چنین فیلمی در سینماهایشان نمی روند اما به هر حال نیاز به موضع گیری دقیق برای تعیین سرنوشت این فیلم از سوی مسئولین مربوطه هنوز بر طرف نشده است.

در صورت اکران چنین فیلمی قطعا باید افراد زیادی به این سوال پاسخ بدهند که چنین فیلمی با نگاه غلیط سیاه و یأس آور که تنها روح مخاطب را خراش می دهد او را وارد فضای دروغین و سیاست زده داستان فیلم می کند، چرا باید در سینماهایی اکران شود که متعلق به نهادهای حاکمیتی جمهوری اسلامی هستند؟ آن هم در شرایطی که دشمن در خارج از کشور با ساخت و اکران فیملهای ضد ایرانی با تمرکز بر فتنه 88 و ضریب دادن به آنها مثل گلاب و رز قرمز مشغول فعالیت فرهنگی است.

امید است که نهاد های انقلابی ای همچون حوزه هنری سازمان تبلیغات، شهرداری تهران و بنیاد مستضعفان اجازه ی اکران این فیلم حامی فتنه را در سینما هایشان ندهند و صراحتا در مقابل چنین عبوری از خط قرمز های نظام موضع گیری کنند.

در پایان باید گفت با وجود اینکه اقدامات ایجابی بر اقدامات سلبی در حوزه ی فرهنگ اولویت دارد اما امروز تمام وقت مدیریت فرهنگی کشور صرف سامان دادن و دروازبانی تهاجم هایی است که علیه انقلاب اسلامی در فرهنگ در حال جریان هستند شده است. این انتظار می رود که وزارت ارشاد و به طور کلی دولت که با شعار امید سکان اجرایی کشور را بدست گرفته اند اجازه ی اکران این فیلم تلخ و مأیوس کننده را در سطح کشور ندهند.

انتهای پیام/
 
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار