به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرمآباد، استان لرستان که در دوران هشت سال دفاع مقدس بیشترین خسارت، جانباز و شهید را بعد از استان خوزستان در کشور داشته است، آنچنان که باید و شاید در این موضوع مورد توجه قرار نگرفته است.
شهرستان «الیگودرز »۵۶۱ شهید، ۱۲۵۳ جانباز و ۷۶ آزاده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. اما واقعاً چرا و به چه علت مقبرههای شهدایی که جزو بهترین افراد سرزمینمان بودهاند باید اینگونه باشد؟
سنگ قبرهایی که هویت تاریخی یک شهر، یک کشور و یک ملت هستند؛ مزارهایی که بهیاد میآورند که برای بدست آوردن استقلال و بیرون راندن متجاوزین، چه عزیزانی را از دست دادهایم و چه هزینههایی کردهایم.
گلزار شهدا، تجلیگر ایستادگی یک ملت است؛ اما آنچه دل هر انسان آزادهای را میآزارد، این است که ما در قبال آن همه گذشت، ایثار و فداکاری چه کردهایم؟
نباید فراموش کنیم که مزار شهدا برای هر کشوری به عنوان میراث آن کشور است.
تخریب و از بین رفتن سنگ قبر یک امر طبیعی است، اما مراقبت، بازسازی، نگهداری و رسیدگی به آنها در زمانی که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفتهایم، از اوجب واجبات است.
شاید برای شما جالب باشد که در کشورهای کمونیستی همانند روسیه و چین که اعتقادی به مقام شهادت و حتی وجود خداوند باری تعالی ندارند، برای کشته شدگان جنگشان مقبرههایی شکیل و در شان و منزلت یک شهید ساختهاند و هر ساله مراسم یادبودی با شکوه برای آنها برگزار میشود.
گلزار شهدای شهرستان الیگودرز در سالهای گذشته مورد بازسازی و مرمت قرار گرفته است، اما مرمتهایی که نیمهکاره و بدون پاسخگویی هیچ مسئولی به حال خود رها شدهاند.
ناراحتی مادران و خانواده شهدایی که با دیدن سنگ قبر فرزندشان که در راه وطن جان خود را نثار این مرز و بوم کردند تا قطره قطره خون او ادامه دهنده را امام و انقلاب باشد، آیا قابل وصف است؟
تخریب و از بین رفتن قبور شهدا مدتها است که به عنوان دغدغه ذهنی بسیاری از خانوادههای شهدا و شیفتگان ایثار و شهادت مطرح شده است و امید است که مسئولین ذیربط به این امر توجه ویژهای داشته باشند.
انتهای پیام/