«علی میرهاشمی» معاون علمی مرکز تاریخ جامع و دانشنامه استانی دفاع مقدس، در حاشیه برگزاری کارگاه تخصصی مقالهنویسی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی در گفتوگو با خبرنگار دفاع پرس در اراک، با اشاره به اهداف برگزاری این کارگاه، اظهار داشت: دانشنامهها کتب مرجعی هستند که بهمنظور پاسخ دادن به نیازهای پژوهشگران و محققان حوزه دفاع مقدس تدوین میشوند و از اهمیت و اعتبار بالایی برخوردار هستند.
وی افزود: از آنجایی که در بحث دانشنامهنویسی نویسندههای این حوزه باید دارای تخصص کافی و لازم باشند، در این کارگاههای آموزشی مطالب و استانداردهای مقالهنویسی برای شرکتکنندگان و نویسندگان آموزش داده شد که آنها بتوانند براساس موارد مطرح شده کار تدوین دانشنامه را آغاز کنند.
معاون علمی مرکز تاریخ جامع و دانشنامه استانی دفاع مقدس تصریح کرد: مهمترین هدف در برگزاری این کارگاهها در سطح استانها، آشنایی نویسندگان با قواعد و مقررات لازم در خصوص تدوین دانشنامه دفاع مقدس است.
میرهاشمی با اشاره به وضعیت استان مرکزی گفت: استان مرکزی چهارمین استانی است که این کارگاه در آن برگزار میشود و خوشبختانه از استانهای پرتلاش در این حوزه است که انتظار مرکز از این استان این است که بتواند دانشنامه خود را بهعنوان استانهای اول تدوین کند.
وی ادامه داد: به منظور ارتقاء سطح دانشنامههای استانی پیشنهاد میشود که نویسندگان ارتباط قوی و مسمتر با ادارتکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استانها برقرار کنند تا بتوانند به منابع کامل و جامعی دسترسی داشته باشند.
معاون علمی مرکز تاریخ جامع و دانشنامه استانی دفاع مقدس خاطرنشان کرد: براساس برنامه زمانبندی پروژه دانشنامهنویسی باید در مدت پنج سال به پایان برسد که در حال حاضر ۲ سال آن سپری شده و در سال ۱۴۰۰ ما انتشار آنها را خواهیم داشت.
میرهاشمی گفت: هر استان در واقع دانشنامه مخصوص به خود را دارد که حوادث، عملکرد، فعالیتها و همینطور نقش استان در دفاع مقدس را نشان میدهد که هر کدام از این دانشنامهها بیارتباط با یکدیگر نیستند و در برخی از استانها ممکن است در ۲ جلد تدوین شود.
انتهای پیام/