مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد خبر داد؛

تدوین تاریخ شفاهی رزمندگان در ادارات و سازمان‌های کهگیلویه و بویراحمد

«امیرعباس آسمند» گفت: از ادارات و سازمان‌های مختلف خواستیم که نمایندگانی را معرفی کنند تا با دریافت آموزش‌های لازم هم در تدوین تاریخ شفاهی دفاع مقدس در اداره متبوعه به ما کمک کنند و هم بتوانند از طریق مصاحبه با بازنشستگان و کارمندان، تاریخ شفاهی آن اداره را تدوین کنند.
کد خبر: ۳۰۷۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۸ - 05September 2018

نشست هم‌اندیشی تاریخ شفاهی دفاع مقدس در یاسوج برگزار شدبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از یاسوج، نشست هم‌اندیشی تاریخ شفاهی دفاع مقدس با حضور کارشناسان پژوهشی ادارات و محققین و پژوهش‌گران دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج برگزار شد.

«امیرعباس آسمند» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، اظهار داشت: یکی از آسیب‌هایی که حوزه دفاع مقدس را تهدید می‌کند، فراموشی خاطرات برخی رزمندگان ما به علت بالا رفتن سن آن‌هاست که تدوین تاریخ شفاهی می‌تواند بقیه خاطرات را از گم شدن در گذر زمان حفظ کند.

وی ضمن تشریح سیاست‌گذاری‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در خصوص تدوین تاریخ شفاهی، افزود: منبع اصلی ما برای تدوین تاریخ شفاهی، خاطره و بسته زمانی طولانی مدت هشت ساله جنگ تحمیلی است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: در تدوین تاریخ شفاهی دفاع مقدس باید به دوره‌های مختلف زندگی رزمندگان پرداخته شده و رخداد‌های زندگی این عزیزان به صورت جزئی مورد بررسی قرار گیرد.

آسمند با بیان این‌که بسته آموزشی در اختیار همه پژوهش‌گران قرار می‌گیرد، عنوان کرد: در این راستا، از ادارات و سازمان‌های مختلف خواستیم که نمایندگانی را معرفی کنند تا با دریافت آموزش‌های لازم هم در تدوین تاریخ شفاهی دفاع مقدس در اداره متبوعه به ما کمک کنند و هم بتوانند از طریق مصاحبه با بازنشستگان و کارمندان، تاریخ شفاهی آن اداره را تدوین کنند.

«سهراب رجایی» مدیر اسناد و پژوهش اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، اظهار داشت: تاریخ دفاع مقدس باید در همه جنبه‌ها و ابعاد مورد توجه قرار گرفته و برای انتقال به نسل‌های آینده ثبت و ضبط شود.

وی افزود: تاریخ شفاهی جنگ و دفاع مقدس، یکی از انواع مختلف تاریخ شفاهی محسوب می‌شود که دارای ارزش و اعتبار خاصی است؛ بنابراین ضرورت دارد دست‌اندرکاران اجرایی و علاقه‌مندان به تحقیق و پژوهش در این عرصه ماندگار، با رویکرد علمی و روشمند، به موضوع‌یابی مطالعاتی و انجام صحیح و اصولی آن توجه کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار