یادداشت/

صدا و سیما؛ توقف ممنوع

تفکر و رویکرد جدیدی در رسانه ملی در حال شکل‌گیری و توسعه است که موجبات تحولی محسوس در برخی تولیدات شبکه‌ها شده است.
کد خبر: ۳۱۰۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۰ - 23September 2018

گروه فرهنگ و هنر دفاع‌ پرس، سازمان صداوسیما با روی کار آمدن عبدالعلی علی‌عسگری برخی رویکرهای قبلی خود را که مورد انتقادهای شدید جامعه بود تغییر داد و این نشان از تلاش برای بازگرداندن جایگاه رسانه ملی در صدر افکار عمومی است. مطالباتی که از صدا و سیما وجود دارد صرفا مربوط به جریان‌های سیاسی نیست بلکه از علما و روحانیون گرفته تا عموم مردم مطالبات و انتقاداتی از این رسانه داشته و دارند. لذا لازم است تا برای بهبود وضعیت فعلی، تصمیماتی اساسی و کاربردی اخذ می‌شد.

از این رو علی‌عسگری پس از نشستن بر صندلی ریاست سعی در تقویت ارتباط صداوسیما در بین سطوح مختلف جامعه داشت که از مهمترین و خبرسازترین آن‌ها می‌توان به انتصاب‌های اخیر وی در مدیریت شبکه‌های سیما اشاره کرد.

انتصاب مجید زین‌العابدین به مدیریت شبکه یک سیما متولد سال 1356، جواد رمضان‌نژاد به مدیریت شبکه پنج سیما متولد سال 1356، مسعود معینی‌پور به مدیریت شبکه چهار سیما متولد سال 1359 و آخرین انتصاب وی که مورد توجه بسیاری از رسانه‌ها قرار گرفت، انتصاب علی فروغی به مدیریت شبکه سه سیما متولد سال 1369 بود.

تغییر در مدیریت شبکه‌های سیما گام مهم و ارزنده‌ای در تغییر و تحول‌های مورد نیاز از وجوه مختلف نحوه مدیریتی و نوع تولیدات خواهد بود اما یک نکته بسیار مهم که باید بدان اشاره کرد این است که مهمترین و جذاب‌ترین بخش‌های سیما که در سال‌های اخیر دچار افت و ریزش مخاطب شده است، ناشی از موضع گیری‌ها و نحوه تصمیمات در موضوعات سیاسی است.

طبق آخرین نظرسنجی‌های انجام شده توسط مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما، کاهش‌های محسوسی در شاخص‌های اعتماد به خبر، رعایت بی طرفی، سرعت خبررسانی، صحیح و واقعی بودن خبر در سطح جامعه ایجاد شده است. همچنین کاهش مخاطب در بخش‌های خبری 20:30 شبکه دو‌، خبر 21 شبکه یک و خبر 22 شبکه سه محسوس و قابل توجه بوده است.

در زمانه‌ای که اخبار از کوچه‌های بن بست و دیوارهای بلند و قطور نیز عبور کرده و ارتباط‌های گسترده و بدون مانع با دیوارهایی شیشه‌ای در حال شکل گیری و استفاده عموم است، لازم است که در مهمترین بخش این سازمان مهم و حیاتی و پیشانی نظام، ضمن توجه به تذکرات مقام معظم رهبری و مطالبات مردم در ایجاد تحول در مدیریت با بکارگیری جوانان شایسته در پست‌های کلیدی و تصمیم گیر، تغییراتی را مشاهده کنیم.

ایجاد رضایتمندی و بالا رفتن شاخص‌های ارزشمند، ضمن تغییر در مدیریت شبکه‌های سیما با تغییر و جایگزینی معاونان بازنشسته با افرادی که با روحیه و انگیزه بالا آماده این تحول هستند تکمیل خواهد شد. لذا با تصویب و ابلاغ قانون منع بکارگیری بازنشستگان توسط مجلس شورای اسلامی و لازم الاجرا بودن این قانون در دستگاه‌ها مهمتر از اینکه انتظار جامعه از تغییرات در سمت‌هایی که در اختیار بازنشستگان است، انتخاب و جایگزینی جوانانی است که بتوانند ادامه دهنده مسیر انقلاب اسلامی در چارچوب‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران باشند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها