شمخانی:

حادثه اهواز تلاش سازمان یافته جریان تروریسم بود

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت:‌ حادثه تروریستی در اهواز بار دیگر معضل برخورد دوگانه برخی از مدعیان دروغین مبارزه با تروریسم را به تصویر کشاند و واقعیت عریان پشتیبانان و حامیان تروریست‌ها را که حتی حاضر به محکوم کردن این جنایت نیز نشده‌اند در معرض نگاه جهانیان قرار داد.
کد خبر: ۳۱۰۷۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵ - 26September 2018

حادثه اهواز تلاش سازمان یافته جریان تروریسم بودبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز در نخستین نشست دبیران و مشاوران امنیت ملی کشورهای منطقه که با عنوان گفت‌وگوی امنیتی منطقه‌ای آغاز شد، اظهار داشت: تداوم گفتگوهای سازنده نقشی مهم در ایجاد امنیت، صلح و رفاه منطقه خواهد داشت.

شمخانی اقدام تروریستی اخیر در شهر اهواز توسط یک گروهک وابسته بیگانگان را نشان دهنده تلاش سازمان یافته جریان تروریسم و حامیان آنها برای ایجاد نا امنی عنوان کرد و ضمن محکوم کردن این اقدام ضد انسانی بیان داشت: این حادثه تروریستی بار دیگر معضل برخورد دوگانه برخی از مدعیان دروغین مبارزه با تروریسم را به تصویر کشاند و واقعیت عریان پشتیبانان و حامیان تروریست ها را که حتی حاضر به محکوم کردن این جنایت نیز نشده اند در معرض نگاه جهانیان قرار داد.

وی با تقبیح اتخاذ معیارهای دوگانه از سوی برخی کشورها در مواجهه با تروریسم افزود: استفاده ابزاری از تروریسم با حمایت مالی، سیاسی و لجستیک، تولید و اشاعه مبانی اعتقادی انحرافی و تکفیری و دخالت در امور داخلی کشورها و اشغالگری به بهانه مبارزه با تروریسم از مصادیق روشن اتخاذ استاندارد دوگانه است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تهدید تروریسم را جدی و رو به گسترش دانست و تصریح کرد: کماکان هزاران تروریست در سوریه و دیگر کشورها باقی مانده‌اند و آینده و ثبات منطقه را در صورت عدم مقابله جدی با مخاطره مواجه خواهند ساخت.

دریابان شمخانی با اشاره به مستندات اطلاعاتی موجود در خصوص عدم وجود اراده جدی در هیئت حاکمه آمریکا برای حذف داعش اظهار داشت: هواپیماهای آمریکایی به کرات و علیرغم داشتن اطلاعات دقیق از حضور تروریستها در مناطق مشخص حاضر به انجام عملیات های هوایی علیه آنها نشدند و در مواردی برای آنها برنامه ریزی داشته و یا سران داعش را از محاصره ارتش های سوریه را نجات داده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مقابله با مبانی فکری تروریسم، رفع مشکلات داخلی در کشورهای مورد هدف، حذف مداخله خارجی را از عوامل اصلی در عرصه مبارزه با تروریسم توصیف کرد و پیشنهادهای خود را برای گسترش همکاری‌ها و دستاوردها و دستیابی به معماری امنیتی جدید مبتنی بر نقش و توان کشورهای منطقه ارائه داد.

انتهای پیام/ ۲۳۱

نظر شما
پربیننده ها