فاطمیان، از خشونت تا رواداری منتشر شد

کتاب «فاطمیان، از خشونت تا رواداری» تالیف «نگار ذیلابی» از سوی انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است.
کد خبر: ۳۱۱۳۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹ - 30September 2018

فاطمیان، از خشونت تا رواداری منتشر شدبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، کتاب «فاطمیان، از خشونت تا رواداری» تالیف «نگار ذیلابی» از سوی انتشارات علمی و فرهنگی به تازگی منتشر شده است.

شهرت «فاطمیان» بیشتر به دولتی تسامح‌مدار و مدارامحور است. در این اثر، ضمن تبیین راحل خشونت بار حکومت ایشان در مغرب، چگونگی نوسان سیاست‌های داخلی آن‌ها، از استبداد و انحصارطلبی به سوی تسامح و مدارا، از آغاز دعوت در افریقیه تا پایان حکومت در مصر، بررسی و تحلیل شده است. این اثر نحوه تعامل با اتباع غیر اسماعیلی و مبنا‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی اتخاذ این سیاست‌ها را با تفکیک دوره‌های حاکمیت فاطمیان به چهار دوره دعوت، شکل گیری دولت، استقرار و ثبات قدرت و سرانجام دوران ضعف خلافت، تبیین و تفسیر کرده است.

مطالعه این کتاب به علاقه‌مندان تاریخ فاطمیان و نیز دانشجویان رشته‌های تاریخ و تمدن ملل اسلامی و تاریخ اسلام پیشنهاد می‌شود.

کتاب «فاطمیان، از خشونت تا رواداری» تالیف «نگار ذیلابی» از سوی انتشارات علمی و فرهنگی در ۱۷۹ صفحه به قیمت ۱۶ هزار تومان منتشر شده‌است.

انتهای پیام/ 114

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار