مسئول آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس:

گیلان رتبه نخست در برگزاری کارگاه آموزشی کتاب‌های بومی دفاع مقدس کشور را کسب کرد

معاون آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس گفت: استان گیلان رتبه نخست برگزاری کارگاه آموزشی کتاب‌های بومی دفاع مقدس کشور را با بیشترین حضور اعضا از آن خود کرد.
کد خبر: ۳۱۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۳ - 22October 2018

گیلان رتبه نخست در برگزاری کارگاه آموزشی کتابهای بومی دفاع مقدس کشور را کسب کردبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از رشت، کارگاه آموزشی مشارکت در غنی سازی کتاب‌ها و برنامه‌های درسی بومی استان گیلان با حضور سرهنگ  «احمد یارمحمدی» مسئول آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، مدیرکل و معاونین مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش گیلان، مدیرکل و کارشناسان حفظ آثار دفاع مقدس در اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

مسئول آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ضمن تبیین ارائه بسته‌های کمک آموزشی با موضوع دفاع مقدس در برنامه درسی دانش آموزان سراسرکشور با اشاره به یکی از جملات گوهر بار امام خمینی  اظهار داشت: علاقه به اسلام شناسی مردم در آمریکا و اروپا و آسیا و آفریقا، یعنی در کل جهان از جنگ هشت ساله ماست »

سرهنگ یارمحمدی افزود: یکی از مهم‌ترین ثروت‌های ما، ثروت فرهنگی  است. وی با تأکید بر جملات مقام معظم رهبری گفت: «ما ثروت فرهنگی داریم. ثروت فرهنگی چیست؟ مثلاً میل به جهاد و اعتقاد به جهاد، یک ثروت فرهنگی است؛ یعنی شما وقتی در بین ملّت ایران حرکت کنید و گردش کنید، جز عدّه‌ معدودی، در بقیّه‌ مردم کشورمان یک انگیزه‌ی حرکت در راه دین هست».

وی تصریح کرد: اعتقاد به ایستادگی در مقابل زورگو هم یک ارزش فرهنگی است که در نهایت بدون تردید بر دشمن فائق خواهیم آمد، یک ارزش فرهنگی و یک ثروت فرهنگی است.

مسئول آموزش سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با اشاره به وجود ثروت عظیم فرهنگی در کشورمان ابراز داشت: تداوم این حرکت عظیم فرهنگی عزم ملی و خردمندی سردمداران کشور را می‌طلبد که اگر این امر محقق شود، باز تولید قدرت و ثروت فرهنگی را که باعث جلوگیری از ذلت و هزیمت معنوی خواهد شد را به همراه دارد.

یارمحمدی با توجه به سرمایه انسانی ویژه و فاخر در آموزش و پرورش که متشکل از 940 هزار معلم، 13 میلیون دانش آموز و 106 هزار مدرسه است را سرمایه دارترین وزارتخانه کشور دانست و افزود: اگر از این ظرفیت نیروی انسانی در جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس در طول 12 سال تحصیل در مقاطع ابتدایی و متوسطه استفاده کنیم، می‌توانیم در برابر زیادی خواهی‌های دشمنان و مستکبرین جهان در جنگ نرم بایستم و پیروز شویم.

وی در ادامه یکی از اهداف برگزاری این کارگاه را آشنایی با ظرفیت های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش گیلان دانست و افزود: در دوران دفاع مقدس تعداد زیادی از فرمانده دسته، گروهان و گردان از قشر دانش آموز و فرهنگی در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشتند که داوطلبانه به جبهه اعزام شده و شهید و یا رزمنده شدند که باید از آن رزمندگان و شهدای استان در کتابهای درسی دانش آموزان گیلان استفاده کرد.

یارمحمدی خاطرنشان کرد: باتلاش  مسئولین استان ها در اتمام مرحله اول کارگاه تخصصی آموزش و پرورش 40 کارگاه از ابتدای اردیبهشت تا پایان مهرماه سال جاری با میانگین 25 نفر در هر کارگاه 4 ساعته که حداقل هزار نفر در 4 هزار ساعت داشته‌اند برگزار شد که استان گیلان با بیش از 40 نفر از مدیران کل  و معاونین آموزش و پرورش و کارشناسان حفظ آثار دفاع مقدس بیشترین حضور را در این کارگاه یک روزه داشته که استان‌های سیستان و بلوچستان، سمنان، زنجان و خراسان جنوبی پس از گیلان به ترتیب بیشترین حضور  مسئولان و کارشناسان را در کارگاه داشته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها