به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در شصتمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به بخش IT و ICT در اقتصاد جهانی و توسعه کشورها، اظهار داشت: این حوزهها از بخشهای پیشران و موتور محرک اقتصاد ایران در آینده است که باید برای آن برنامهریزی مطلوب و مناسب انجام شود.
جهانگیری بر تفاهم ملی در همه سطوح به منظور فراهم کردن بسترهای توسعه در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکید کرد و افزود: همه دستگاهها باید با هماهنگی شرایط لازم برای دستیابی به هدف یک و نیم درصد از تولید ناخالص ملی که در برنامه ششم توسعه تعیین شده است را فراهم آورند.
وی با اشاره به گزارش اخیر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دولت در خصوص حضور شرکتهای مرتبط با فناوری ارتباطات و اطلاعات در صدر بنگاههای بزرگ جهان، خاطرنشان کرد: توسعه این بخش در کشور علاوه بر درآمدزایی میتواند به بهبود برنامههایی نظیر دولت الکترونیک، تقویت شرکتهای دانش بنیان و توسعه بخش خصوصی در فضای کسب و کار منجر شود و این بخش از بخشهای اقتصادی و آینده دار کشور است.
معاون اول رئیس جمهور بر استفاده از ظرفیتهای فاینانس و تعامل با صندوق توسعه ملی برای دریافت منابع مورد نیاز توسعه این بخش تاکید کرد و افزود: وزارتخانههای ارتباطات و فناوری اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه به منظور تدوین راهکارهای مورد نیاز جهت سرمایهگذاری در حوزه زیرساختی با تکیه بر منابع درآمدی شرکتهای وابسته هماهنگی لازم را انجام دهند.
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی همچنین از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا گزارشی از آثار تحریمها در این حوزه و راهکارهای پیشنهادی برای ارایه در جلسه سران قوا ارائه کند.
در این جلسه که وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیرو، جهاد کشاورزی و کشور و معاونان رئیس جمهور در سازمان برنامه و بودجه، امور اداری و استخدامی کشور، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، امور زنان و علمی و فناوری حضور داشتند، آذری جهرمی گزارشی از دستاوردها، نیازها و آینده بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و راهکارهای مقابله با تحریم و نیز مسائلی که در نتیجه تلاطمهای بازار ارز که این بخش با آن رو بهروست ارائه کرد.
همچنین در این جلسه پیگیری تفاهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سازمان صدا و سیما در خصوص باندهای 700 - 800 فرکانسی مورد تاکید قرار گرفت. بررسی مشکلات دریافت وام اپراتورها از صندوق توسعه ملی، فراهم کردن حداکثر سرمایهگذاری در زیر ساختها با توجه به درآمدزا بودن آن، اعمال سیاستهای حمایتی دولت از زیر ساختها و شناسایی مسائل مربوط به تحریمها بهویژه بخشهای آسیبپذیر این بخش و راهکارهای مقابله با تحریمها از دیگر مصوبات جلسه امروز بود.
انتهای پیام/ 151