امام جمعه همدان عنوان کرد؛

تفکر بسیجی ناجی ایران از دسیسه دشمن

امام جمعه همدان گفت: تفکر بسیج نجات بخش کشور است و امام خمینی با علم به این موضوع و ایجاد این نهاد مردمی، ایران را از دسیسه‌های دشمن نجات دادند.
کد خبر: ۳۲۰۲۳۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷ - 24November 2018

تفکر بسیجی ناجی ایران از دسیسه دشمنبه گزارش دفاع پرس از همدان، آیت‌الله «غیاث‌الدین طه محمدی» امروز در دیدار با بسیجیان استان بیان داشت: بسیجی بودن تنها حضور در پایگاه یا حوزه مقاومت و تکمیل فرم و گرفتن کارت نیست.

وی اضافه کرد: یک بسیجی واقعی ابتدا باید نفس اماره را ذلیل و کنترل کند تا بتواند در برابر دشمن خارجی نیز پیروز و موفق شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: امام خمینی نیز به وجود این قبیل بسیجیان به واسطه ویژگی‌هایی نظیر اخلاص، ایمان و تقوای افتخار می کرد.

آیت‌الله محمدی ادامه داد: افتخار امام خمینی به بسیجی بودن نشان دهنده این است که نیروی مقاومت بسیج یک حقیقت و ارزش والا است.

وی تاکید کرد: بنابراین جذب افراد در بدنه بسیج از زمان ورود به مدرسه دیر است بلکه باید از آغازین روزهای زندگی نسلی مومن، متعهد، انقلابی، و کارآمد برای کشور تربیت کرد.

یک هزار و 41 عنوان برنامه توسط 10 ناحیه و 22 قشر هزمان با هفته بسیج در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار