معاون دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی:

ادبیات دفاع مقدس می‌تواند بیان‌گر تصویری هنری از ایثارگری‌های زنان باشد

«سیده فاطمه مرتضوی» با بیان اینکه ادبیات شرح و بازتاب هنری از درون و برون انسان‌های مبارز و برای حفظ شرف و حیثیت انسانیت است، گفت: زن در دفاع مقدس مجسمه ایثار و فداکاری است و این ادبیات دفاع مقدس است که می‌تواند تصویری هنری از عشق و ایثارگری‌های زنان را به نمایش بگذارد.
کد خبر: ۳۲۰۷۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳ - 27November 2018

ادبیات دفاع مقدس بازتاب هنری از درون و برون انسانهای مبارز است/زنان مجسمه ایثار و فداکاری هستندبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از بیرجند، «سیده فاطمه مرتضوی» معاون دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی، امروز (سه‌شنبه) در نشست ادبی با عنوان «زن در آیینه شعر دفاع مقدس»، اظهار داشت: زن همچنان که در تمام عرصه‌های زندگی در کنار مرد مکمل اوست، در جنگ نیز نقشی به‌سزایی دارد.

وی افزود: زنان همواره در طول تاریخ در برابر تجاوزات مادی و معنوی از خود دفاع کرده‌اند و در طول هشت سال دفاع مقدس نیز از هیچ دفاعی فروگذار نکرده‌اند و از حمایت‌ها و همراهی‌های‌شان در پشت جبهه سخن‌ها شنیده‌ایم.

معاون دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی، با بیان این‌که ادبیات دفاع مقدس صرفا ثبت تاریخ و وقایع این دوران نیست، عنوان کرد: ادبیات، شرح و بازتاب هنری از درون و برون انسان‌های مبارز و برای حفظ شرف و حیثیت انسانیت است.

مرتضوی اضافه کرد: ادبیات تصویری شاسیته از ایمان و ظلم‌ستیزی و ایثارگری زنانی است که پا به پای مردان جنگیدند و در عرصه‌های سخت آن دوران تلاش کردند.

وی زن در دفاع مقدس را مجسمه ایثار و فداکاری برشمرد و تصریح کرد: زنان در سیری تکاملی برای رضای خدا پیش رفتند و این ادبیات دفاع مقدس است که می‌تواند تصویری هنری از عشق و ایثارگری‌های زنان را به نمایش بگذارد.

معاون دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی متذکر شد: آن‌چه امروز حائز اهمیت است، انجام وظیفه زنان امروزی ما در ثبت، ضبط، حفظ و انعکاس رشادت‌ها و ارزش‌های آن دوران است.

مرتضوی تاکید کرد: زنان با قلم خود تلاش می‌کنند که زمینه انتقال این میراث عظیم را به نسل امروزی فراهم کنند و زمینه‌ساز تربیت فرزندانی ظلم‌ستیز و عاشق شهادت شوند.

وی خاطرنشان کرد: الگوی زن در دفاع مقدس حضرت زینب (س) است؛ دیروز زنان، صبوری زینب‌گونه را الگو قرار دادند و امروز با قلم و بیان، به شرح و بازتاب آن دوران می‌پردازند و این چراغ روشن را پیش پای دیگران افروخته نگه می‌دارند.

خاطرنشان می‌شود استان خراسان جنوبی پنج شهیده زن دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار