رئیس کلانتری 20 دزفول به شهادت رسید

رئیس کلانتری 20 دزفول در حین اجرای ماموریت جهت دستگیری شرور سابقه‌دار مسلح، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۳۲۱۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ - 28November 2018

رئیس کلانتری 20 دزفول در مقابله با اشرار به شهادت رسیدبه گزارش دفاع پرس از اهواز، ساعاتی پیش در پی اجرای حکم قضائی مبنی بر دستگیری یک فرد سابقه‌دار در منطقه زیباشهر "شهرستان دزفول" گروهی از ماموران کلانتری 20 به محل اختفای متهم اعزام شدند.

در حین اجرای ماموریت جهت دستگیری شرور سابقه‌دار، متهم از داخل منزل به سمت ماموران پلیس تیراندازی می‌کند که پس از آتش متقابل متاسفانه سروان «حاجی مراد نادری» رئیس کلانتری 20 شهرستان دزفول مجروح و پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

در این درگیری متهم پس از شلیک به سمت مامور نیروی انتظامی به سوی یکی از بستگان خود نیز تیراندازی و ضمن مجروح کردن او اقدام به خودکشی کرد. همچنین در بازرسی از مخفیگاه متهم 7 قبضه سلاح جنگی و تعدادی فشنگ کشف و ضبط شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار