به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر رستگاری رییس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در مراسم الحاق ۲ فروند زیردریایی کلاس غدیر در جمع فرماندهان و کارکنان نداجا، اظهار داشت: در فرایند طراحی و ساخت بدنه سخت و نرم این دو زیر سطحی از دانش بومی استفاده شده است.
وی با اشاره به ساخت و نصب و راه اندازی بیش از ۷۵ سامانه بر روی این دو زیردریایی اظهار داشت: این سامانه ها شامل سیستم های مکانیکی، تاسیساتی، تحرک و رانش، برق و الکترونیک، سامانه های ناوبری و مخابرات، هدایت آتش و تسلیحاتی است که همه توسط متخصصان داخلی طراحی، ساخته و بر روی شناورهای زیر سطحی نصب شده اند.
امیر رستگاری ادامه داد: برای ساخت و تجهیز این زیردریایی ها ۵۸۷ هزار ساعت کار در مدت ۱۸ ماه انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: همچنین بیش از ۱۰ هزار فعالیت اجرایی شامل ۱۸ هزار متر جوشکاری، ۲۹۰۰ متر لوله کشی، ۹ هزار و ۸۳۲ متر کابل کشی بر روی این دو فناوری بومی انجام گرفته است.
رییس سازمان صنایع دریایی افزود: در ارتباط با ساخت این دو زیردریایی از شبکه داخلی متشکل از ۲۰۰ مرکز دانشگاهی، شرکت های دانش بنیان صنعتی، سازمان ها، صنایع معظم وزارت دفاع و نیز متخصصان نیروی دریایی بهره گیری شده است.
وی افزود: این سامانه ها در اردیبهشت ماه به اتمام رسیده و از خرداد ماه سال جاری آزمایش های کنار اسکله و دریا را آغاز کردند.
امیر رستگاری گفت: تاکنون ۶۰۰ فقره آزمایش با ۲۰ هزار نفر ساعت بر روی دو سامانه انجام شده است و در آذر ماه سال جاری تحویل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شد.
انتهای پیام/ ۲۲۱