عملیات تروریستی داعش در بغداد خنثی شد
کشف و خنثیسازی نقشه تروریستها برای هدف قرار دادن بغداد و تخریب تونلهای داعش و ضبط سلاحهای آنها در استان الانبار از مهمترین اخبار امنیتی عراق است.
به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس به نقل از الیوم السابع، نیروهای حشد الشعبی عراق موفق شدند نقشه تروریستها برای هدف قرار دادن بغداد از طریق اجرای یک عملیات خرابکارانه را خنثی کنند.
بر اساس این گزارش نیروهای حشد الشعبی بعد از دریافت اطلاعات دقیق و تحت پیگرد قرار دادن تروریستها موفق شدند انبار سلاح آنها در منطقه جرف النصر را کشف و ضبط کنند.
نیروهای امنیتی عراق نیز در جریان عملیات ضد تروریستی خود در استان الانبار موفق شدند ۷ مقر و تونل وابسته به عناصر تروریستی داعش را تخریب کنند.
یک منبع اطلاعاتی اعلام کرد که نیروهای عراقی در جریان این عملیات در مناطق مختلف استان الانبار تعدادی تجهیزات نظامی و انفجاری نیز کشف و ضبط کردند.
انتهای پیام/ 441
لینک کپی شد
نظر شما


