به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، عارضههای شیمیایی «بهزاد کتیرایی» جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس منجر به شکل گیری سرطان شد و در نهایت وی پنج شنبه ۱۵ آذر به یاران شهیدش پیوست. وی در عملیاتهای مختلف دوران دفاع مقدس شرکت کرده و رشادتهای زیادی از خود نشان داد.
اوج دوران مبارزات انقلابی مصادف با دوران جوانی بهزاد کتیرایی بود. در راهپیماییها و تظاهراتها شرکت میکرد. وی هنگام ورود امام (ره) به کشور از انتظامات بهشت زهرا بود.
پس از پیروزی انقلاب به دنبال علایقش رفت و ورزش را به صورت حرفهای دنبال کرد. در بهار سال ۵۸ داوطلبانه به خدمت سربازی رفت. وی در آنجا با تیمسار فلاحی آشنا شد. خدمت وی ۱۴ ماه طول کشید و در مرداد سال ۵۹ به اتمام رسید. پس از اتمام سربازی به عضویت سپاه درآمد. جنگ که آغاز شد هنوز دورهای آموزشی وی تمام نشده بود. او برای نخستین بار ۱۵ اسفند ۵۹ به جبهه اعزام و با شهید محسن وزوایی آنجا آشنا شد. در اولین اعزامش به کرمانشاه و سپس به پادگان ابوذر رفت.
شهید کتیرایی درباره سختیهای جنگ روایت کرده است: «من تا آن روزها خون ریختن ندیده بودم. فقط دو سه بار گوسفند سر بریده بودم؛ آن هم، چون عمویم قصاب بود و به من یاد داده بود. اما در شرایطی آدم به یک جایی میرسد که یکسری کارهایی را که نباید انجام دهد، انجام میدهد. من در کربلای یک، به جایی رسیدم که در سنگر نشسته بودیم که یک عراقی کشته شده بود و شکمش باز بود و بوی تعفن میداد، ما آنجا نشسته بودیم و کنسرو میخوردیم.»
وی در تابستان سال ۶۰ در مرحله دوم عملیات بازی دراز حضور یافت. در آن عملیات درگیری تن به تن میشود تا آنجایی که بهزاد بر اثر ترکش نارنجک از ناحیه سینه مجروح میشود. همرزمان وی، او را به سختی عقب می آورند. جانباز کتیرایی در خصوص این عملیات روایت کرده است: «وارد نیزار شدیم. به یکباره قور قور قورباغه فضا را از خود پر کرد. چاله کوچکی پیدا کردم که مقداری آب در آن جمع شده بود و بچه قورباغههای سیاه رنگی در چاله حرکت میکردند. از آن آب خوردیم. تشنگی آنقدر به ما فشار آورده بود که دیگر نمیدانم قورباغه با آب خوردیم یا نه. حتی قمقههایمان را هم پر کردیم. کمی جان گرفتیم و به خود آمدیم.» او همچنین در عملیات کربلای ۴ بار دیگر مجروح شد. بهزاد پس از گذراندن دوران نقاهت به جبهه بازگشت و تا پایان جنگ حضور داشت.
بهزاد بعد از اتمام جنگ تحمیلی، ورزش را به طور حرفهای دنبال کرد. او سابقه فعالیت به عنوان رئیس فدراسیون ووشو، مدیرکل حراست سازمان تربیت بدنی، رئیس فدراسیون کاراته و مدیرکل تربیت بدنی سازمان صدا و سیما را در کارنامه خود داشت. از این شهید بزرگوار سه فرزند دختر و یک پسر به یادگار مانده است.
برای مشاهده آلبوم تصاویر این شهید بزرگوار در دوران دفاع مقدس اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ 131