به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عصر امروز چهارشنبه 5 دی در نشست خبری دومین جشنواره ملی جهادگران، اظهار داشت: جشنواره ملی جهادگران به همت مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی و با حمایت مجموعهها و دستگاههای مختلف با هدف شناخت و قدردانی از گروهها و ایدههای برتر در حوزه جهادی برگزار میشود.
وی افزود: موضوعات و مشکلات اصلی مناطق محروم و عرصههای دارای اولویت در حوزه جهادی به عنوان موضوعات فراخوان جشنواره در نظر گرفته شده که گروههای جهادی، صاحبنظران و متخصصان حوزه محرومیتزدایی، میتوانند با ارسال اثار خود در قالب ایده، تجربه، گزارش، طرح و حتی مقاله و پایاننامه در این جشنواره شرکت کنند.
زهرایی درباره اهداف جشنواره بیان داشت: این جشنواره با هدف جمعآوری و انتشار ایدهها و تجربیات موفق و ویژه در خصوص محرومیتزدایی و فعالیتهای جهادی طرحریزی شده که علاوه بر این شناسایی و تقدیر از گروه های برتر، جمع آوری و انتشار اثار علمی و تخصصی در حوزه محرومیتزدایی، بخشی دیگری از اهداف این جشنواره است.
وی استعدادیابی و تقدیر از الگوهای موفق در بین فعالان حرکتهای جهادی را هدف دیگر جشنواره دانست و گغت: ترویج ایدهها و تجربیات تخصصی و علمی فعالیتهای محرومیتزدایی بین گروههای جهادی، شبکهسازی و آموزش تخصصی انتقال تجربه بین گروههای جهادی و نیز ترویج و فرهنگسازی روحیه و فعالیتهای جهادی و خدمترسانی بین مخاطبین عمومی اهداف دیگری هستند که برای این جشنواره پیشبینی شده است.
زهرایی تصریح کرد: دومین جشنواره ملی جهادگران در تمامی عرصههایی که گروههای جهادی فعالیت دارند یعنی عرصه مدیریت و راهبردی، اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، سلامت و بینالملل فراخوان آثار دارد، بنابراین گروههای جهادی، فعالان و متخصصان حوزه محرومیتزدایی میتوانند با ارسال آثار خود در یکی از قالبهای ایده، تجربه، گزارش و مقاله در این جشنواره شرکت کنند.
وی ادامه داد: در کنار فراخوان آثار در عرصههای تخصصی مورد اشاره، برخی از اقشار فعال در حوزه فعالیتهای جهادی مانند دانش آموزی، جامعه زنان، اساتید و طلاب، جامعه پزشکی، مهندسین کشاورزی و رسانه نیز فراخوان ویژهای دارند که به صورت جداگانه می توانند در این دوره از جشنواره آثاری را ارائه دهند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در ادامه عنوان کرد: شبكهسازی در دستور کار سازمان بسیج سازندگی قرار دارد البته سایر اقشار بسیج نیز باید چنین کاری را انجام دهند چون این شبکهسازی میتواند در کادرسازی برای انقلاب موثر واقع شود.
وی در ادامه بیان داشت: تاکنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ گروه جهادی در بسیج سازندگی سازماندهی شدهاند که هر کدام از این گروهها فعالیتهایی را در مناطق محروم داشتهاند، لذا قرار است در دومین جشنواره از آثار آنها تقدیر شود.
زهرایی تأکید کرد: جشنواره ملی جهادگران، جشنوارهای مردمی و جهادی است به عبارتی دیگر در برگزاری این جشنواره کار حاکمیتی صورت نمیگیرد به همین خاطر با حداقل منابع درصدد هستیم جشنواره را به نحوی شایسته برگزار کنیم.
وی با اشاره به اینکه جشنواره از اول دی تا پایان دی فراخوان ارسال آثار ارائه داده، گفت: تاکنون ۲۲ نفر از جهادگران بسیجی در راه خدمت رسانی به مردم مناطق محروم جان خود را از دست دادهاند به همین خاطر به دنبال آن هستیم تا بلکه بتوانیم آنها را جزو شهدای خدمت حساب کنیم؛ با این حال در هر ماه با حضور در خانه یکی از این شهدای خدمت با خانوادههای آنها دیدار میکنیم.
انتهای پیام/ 231