تقدیر مدیرکل صدا و سیمای فارس از فرمانده انتظامی شیراز
محمدتقی سهرابی در راستای کسب عنوان مدیر برتر ناجا توسط فرمانده انتظامی شیراز از وی تقدیر به عمل آورد.
به گزارش دفاع پرس از شیراز، «محمدتقی سهرابی» به همراه جمعی از معاونان و مدیران صدا و سیمای مرکز فارس با حضور در دفتر سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده انتظامی استان، ضمن تبریک به وی در راستای کسب عنوان «مدیر برتر ناجا» از تلاشهای پلیس فارس تقدیر و تشکر کردند.
سهرابی گفت: با فعالیتهای سردار «گودرزی» و مجموعه تحت امر، کسب عنوان مدیر برتر ناجا دور از انتظار نبود که این افتخار حاصل وقتگذاری، دقت و فرماندهی خوب سردار گودرزی است.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس افزود: سردار گودرزی هم از نظر علمی و هم از نظر سازماندهی و مدیریت مجموعه تحت امر خود الگو است. امنیت موجود در استان فارس با توجه به مشکلات فراوان و پهناور بودن استان، خوب و مطلوب است که این موضوع جای شکرگزاری دارد.
سهرابی افزود: بار سنگینی در حوزههای مختلف بر دوش نیروی انتظامی است و مأموران ناجا با همه توان خود در تعطیلات، سرما و گرما اقدامات خود را انجام میدهند.
گفتنی است؛ در این دیدار توسط مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس، لوح تقدیری به دلیل کسب عنوان مدیر برتر ناجا به سردار «گودرزی» اهداء شد.
انتهای پیام/
