مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی:

تدوین نقش خراسان در دفاع مقدس خواسته خانواده معظم شهدا است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان رضوی گفت: تدوین نقش استان‌های خراسان در دفاع مقدس خواسته خانواده معظم شهدا است.
کد خبر: ۳۲۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰ - 30October 2014

تدوین نقش خراسان در دفاع مقدس خواسته خانواده معظم شهدا است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، جلسه شورای سیاستگذاری تدوین عملکرد یگان­های خراسان در دفاع مقدس باهدف تشریح طرح تدوین عملکرد خراسان در دفاع مقدس با حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی برگزار شد.

در این جلسه سردار نجاتی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، ضمن برشمردن اهمیت تدوین عملکرد خراسان در جنگ گفت: تدوین عملکرد خراسان در دفاع مقدس موضوع مهمی است که تاکنون آنطور که باید به آن پرداخته نشده است. حضور 13 یگان و قرارگاه در دفاع مقدس و تأمین یکششم نیروی اعزامی به جبهه با عنوان بسیجی از استان خراسان نقش پررنگ این استان را در دفاع مقدس نشان می­دهد.

وی از نقش یگانهای استان خراسان همچون لشکر 77 پیروز ثامنالائمه (ع)، لشکر 5 نصر، جهاد سازندگی در دفاع مقدس یادکرد و افزود: شکست حصر آبادان توسط لشکر 77 پیروز ثامن الائمه(ع) صورت گرفت، احداث پل بعثت بر روی اروند جهت عملیات والفجر 8 که بر عهده جهاد سازندگی استان بود، آزادسازی تعدادی از شهرهای استان کردستان که توسط تیپ ویژه شهدا صورت گرفت، ایستادگی و دفاع از چزابه در سال 1360 توسط تیپ 21 امام رضا(ع) و انجام عملیاتی همچون والفجر 3 و کربلای 1 که توسط لشکر 5 نصر انجام گرفت بخشهایی از این کارنامه پر افتخار است. با این کارنامه درخشانی که خراسان در دفاع مقدس داشته است هنوز کار شایسته­ای صورت نگرفته است البته کارهای مهمی هم انجامشده که گاهی موازی کاری بوده است. کار، کار بسیار سنگینی است که باید انجام شود.

سردار نجاتی تأکید کرد: دفاع مقدس بخشی از تاریخ پرافتخار کشورمان است که باید برای آیندگان بهعنوان الگو معرفی شود و این کار باید توسط حماسهسازان آن دوران ثبت و تدوین و ماندگار شود تا برای آیندگان مسیر انقلاب روشن باشد.

وی افزود: امروز همه یگانهای خراسان موظف هستند نقش خود را در دفاع مقدس تدوین و ارائه کنند و این جزو خواسته­های خانواده شهدا و رزمندگان است. اگر با توجه به طرح ارائه شده که مسیر را به ما نشان میدهد کار را آغاز کنیم این پروژه به نتیجه می­رسد.

در ادامه این مراسم هر یک از حاضرین ضمن اعلام آمادگی خود در اجرای این طرح به ارائه دیدگاههای خود پرداختند.

در پایان نیز حسن امیری جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی به جمعبندی این جلسه پرداخت و گفت: بعضی از پیشنهادها ارائهشده را باکمال میل می­پذیریم. خدا را هم شاکریم که همه اعضاء جلسه با صحبتهایی که داشتند به اهمیت این کار واقف هستند. طی پانزده روز آینده جلسه گروه برنامه­ریزی برگزار و کمیته­ها تشکیل می­شوند. از یگانها نیز درخواست داریم نمایندگان تامالاختیار خود را معرفی کنند. فرماندهان یگانها نیز که وظیفه بازخوانی عملیاتی که یگان آنها در آن حضورداشته را بر عهدهدارند را باید یگان مربوطه را معرفی کنند. شورای سیاستگذاری بهعنوان مغز متفکر این پروژه هر شش ماه یک جلسه و شورای برنامه­ریزی هر یک ماه یک جلسه برگزار می­کند. یگانها نیز تلاش کنند طرح تدوین نقش خراسان در دفاع مقدس در سال 1394 را به تهران پیشنهاد بدهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار