رئیس پلیس فتا استان مرکزی:

دشمن در شبکه‌های اجتماعی اخلاق و اعتقادات را هدف قرار داده است

سرهنگ آنقی با بیان اینکه دشمن در شبکه‌های اجتماعی اخلاق و اعتقادات را هدف قرار داده است، گفت: دشمنان از طریق این شبکه‌ها آسیب‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی را با کمترین هزینه شناسایی می‌کند و به دنبال جهت‌دهی جریان افکار عمومی است.
کد خبر: ۳۲۶۳۴۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۵ - 27February 2019

دشمن در شبکه های اجتماعی اخلاق و اعتقادات را هدف قرار داده استسرهنگ «احسان آنقی» رئیس پلیس فتا استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در استان مرکزی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی سیاسی و امنیتی موجود در فضای مجازی اظهار داشت: دشمنان از طریق شبکه‌های اجتماعی آسیب های اجتماعی، سیاسی و امنیتی را با کمترین هزینه شناسایی می‌کند و به دنبال جهت‌دهی جریان افکار عمومی است.

آنقی بیان داشت: شبکه های اجتماعی با ابزار قدرت نرم و بدون هیچگونه لشگرکشی و یا کاربرد ابزار سخت، فرهنگ های بشری را نشانه رفته اند که در این شبکه ها دو محور اصلی جامعه یعنی اخلاق و اعتقادات هدف قرار گرفته است.

وی با اشاره به آسیب های خانوادگی در فضای مجازی گفت: حضور در این شبکه ها باعث می شود ارتباط رو در رو و فیزیکی انسان ها با یکدیگر قطع و عدم پایبندی به ازدواج، طلاق و از هم پاشیدگی خانواده شکل گیرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیشترین جرایم در برنامه هایی از جمله تلگرام و اینستاگرام رخ می دهد خاطر نشان کرد: هتک حیثیت، نشر اکاذیب، ایجاد گروه یا کانال غیر مجاز، توهین به مقدسات، دسترسی به اکانت های دیگران از جمله جرایمی است که در ارتباط با شبکه های اجتماعی رخ می دهد.

آنقی با بیان اینکه احتمالاً این روز‌ها با آگهی‌هایی با مضامین و عناوین مختلف و مرتبط با حراجی بزرگ آنلاین مواجه شده باشید افزود: پیشنهاد‌های ویژه و تخفیف‌های باور نکردنی، سادگی در خرید، قابلیت‌های مقایسه کالا با کالا‌های مشابه و ... از جمله تبلیغاتی است که در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی به آن پرداخته شده و در جهت ارائه خدمات و فروش کالا صورت گرفته و با قیمت‌هایی پایین‌تر از قیمت‌های واقعی و ارسال رایگان کالا با استقبال عمومی هم‌وطنان مواجه شده‌اند.

آنقی ادامه داد: متأسفانه برخی از پیام‌ها و آگهی‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی خلاف واقع بوده و صرفاً با هدف کلاهبرداری از شهروندان طراحی شده و خریداران در صورت پرداخت بهای کالای مورد نظر، یا به کالای خود نمی‌رسند و یا کالای تحویلی به آن‌ها تقلبی و متفاوت با کالای انتخابی می‌باشد.

وی اضافه کرد: یکی از مواردی که کاربران باید به آن توجه ویژه داشته باشند، داشتن نماد اعتماد الکترونیکی است و هم‌وطنان با حساسیت نسبت به سایت فروشگاهی، از فروشگاه‌های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند.

آنقی افزود: زمان استفاده از اینترنت در جهان 3 الی 4 ساعت است اما زمان استفاده از اینترنت در ایران 7 ساعت در شبانه روز است که متاسفانه 90 درصد از مطالبی که در این فضاهای مجازی رصد می شوند مطالب بیهوده هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار