امیر سیاری:

فرماندهان شهید نهاجا الگوی مدیریت جهادی هستند

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: برای ایجاد مدیریت جهادی در جامعه امروز باید زندگی و نحوه مدیریت شهدای نیروی هوایی مورد بررسی قرار گیرد.
کد خبر: ۳۲۶۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶ - 05January 2019

فرماندهان شهید نهاجا الگوی مدیریت جهادی هستندبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش در مراسم گرامی‌داشت بیست و چهارمین سالگرد عروج شهید «منصور ستاری» فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش که صبح شنبه در ستاد نهاجا برگزار شد، با اشاره به اینکه همه انسان‌ها باید به کشورشان افتخار کنند، اظهار داشت: انسان موفق کسی است که کشورش به وجودش افتخار کند و همه شهدای نیروی هوایی از جمله این افراد هستند که افتخار کشور بودند و در تاریخ ماندگار شدند.

وی با بیان اینکه باید بدانیم که چگونه این افراد سربلند و باعث افتخار کشور شدند، گفت: «مدیریت جهادی» باعث شد که این افراد تاریخ‌ساز شوند، در تاریخ بمانند و مردم به وجودشان افتخار کنند.

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: باید ببینیم که مدیریت جهادی و مدیریت معمولی چه تفاوتی دارد؛ ایثارگری، از خودگذشتگی، ولایت‌مداری، شهادت‌طلبی و دلسوزی اگر همراه با مدیریت باشد، مدیریت جهادی ایجاد می‌شود.

امیر سیاری ادامه داد: شهیدان بابایی، دوران، ستاری و اردستانی بین وظیفه و تکلیف، تفاوت قائل بودند؛ آن‌ها تکلیفی عمل کردند؛ چرا که احساس کردند باید کاری کنند که کشورشان به آن‌ها افتخار کند.

وی با بیان اینکه برای ایجاد مدیریت جهادی در جامعه امروز باید زندگی و نحوه مدیریت شهدای نیروی هوایی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خیلی‌ها از نیروی هوایی رفتند و همه به این فکر بودند که نیروی هوایی دیکر نمی‌تواند کاری کند؛ اما همین شهیدان با مدیریت جهادی وارد عمل شدند.

معاون هماهنگ کننده ارتش اضافه کرد: حمله با ۱۴۰ فروند هواپیما به اقصی نقاط کشور عراق در روز دوم جنگ نشان از مدیریت مطلوب آن‌ها بود و کسی باور نمی‌کرد چنین اتفاقی در اوایل جنگ رخ دهد؛ لذا باید نقش نیروی هوایی در جنگ بررسی شود.

دریادار سیاری یادآور شد: در زمان جنگ بیش از ۱۵۰ عملیات اسکورت انجام شد و هماهمگی تنگاتنگی بین نیروی دریایی ازتش و نیروی هوایی وجود داشت؛ عملیات اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی از تنگه هرمز تا خلیج فارس انجام شد که از این تعداد کشتی ۲۵۰ فروند مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و تنها ۲۵ کشتی از بین رفت.

وی افزود: اگر این عملیات‌ها نبود و نفت فروش نمی‌رفت اقتصاد کشور نابود می‌شد، اما شجاعت و ایستادگی نیروهای ما در مقابل حملات هوایی دشمن، باعث شد که اقتصاد کشور در زمان جنگ سالم بماند.

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: کسانی هستند که به تنهایی تاریخ‌ساز شدند؛ مثل شهید عباس دوران که قبل از برگزاری یک کنفرانس بین المللی در بغداد عملیاتی را انجام داد که باعث برهم خوردن برنامه برگزاری آن اجلاس شد.

دریادار سیاری با اشاره به اینکه در زمان جنگ به عنوان افسری جوان در شمال خلیج فارس حضور داشتم و به صورت مستمر در حال گشت‌زنی بودیم، خاطرنشان کرد: زمانی که غرش هواپیما‌های ایرانی را می‌شنیدیم، افتخار می‌کردیم و با آرامش به کار خود ادامه می‌دادیم.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: اگر دشمن می‌توانست ما را در جزیره خارگ زمین‌گیر کند، در مدیریت مالی جنگ به مشکل برمی‌خوردیم، اما با دفاع و ایستادگی در برابر هواپیما‌های پیشرفته عراق، جلوی آن‌ها گرفته شد.

وی گفت: پس از جنگ تاکنون همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که آنچه داریم به برکت خون شهداست، به برکت خون همان شهدا و با استفاده از تجربیات پیشکسوتان توانستیم سازنده هواپیما بسازیم که نشان از تلاش و کوشش فرزندان ایران در نیروی هوایی است. فرزندان این کشور در مسیر پر افتخار شهدا حرکت می‌کنند و امروز در تجهیزات مورد نیاز هیچ‌گونه کسری نداریم.

معاون هماهنگ کننده ارتش عنوان کرد: امروز هواپیما‌ها به طریقی نگه‌داری می‌شوند که قدرت اول منطقه هستیم و در صنایع هوایی، امروز فرزندان این سرزمین به گونه‌ای عمل می‌کنند که چیزی از دنیا کم نداریم.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار