سردار پیری به دفاع پرس خبر داد؛

رونمایی از طرح جامع روایتگری در ۲۲ بهمن امسال

رئیس کمیته راویان ستاد مرکزی راهیان نور از رونمایی طرح جامع روایتگری در ۲۲ بهمن‌ماه خبر داد و گفت: دوره‌های تربیت راوی در استان‌های مختلف برگزار می‌شود.
کد خبر: ۳۲۶۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱ - 08January 2019

رونمایی از طرح جامع روایتگری در ۲۲ بهمن ماه/ برگزاری دوره‌های روایتگری ویژه جوانان در استان‌هاسردار «مراد پیری» رئیس کمیته راویان ستاد مرکزی راهیان نور در گفت‌وگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس از وجود سه گروه از راویان دفاع مقدس خبر داد و اظهار داشت: راویان ویژه متشکل از فرماندهان دوران دفاع مقدس که فرماندهی لشکر، تیپ یا گردان‌ها را در آن دوران برعهده داشتند، راویان گروه اول را تشکیل می‌دهند. دسته دوم راویان از رزمندگان دوران دفاع مقدس یا مسوولانی هستند که در حوزه تخصصی یا غیر تخصصی در ارتباط با دفاع مقدس مسوولیت داشتند و گروه سوم راویان جوان هستند که طی این سال ها جذب و ساماندهی شده‌اند.

وی تصریح کرد: دسته اول راویان به عنوان استاد راوی اطلاعات و تجارب خود از دوران دفاع مقدس در اختیار گروه دوم و سوم قرار می‌دهند.

طرح جامع روایتگری نقش راه راویان

وی با اشاره به تدوین طرح جامع روایتگری در پنج فصل گفت: پس از جمع آوری نقطه نظرات راویان و انجام اصلاحات از این طرح در 22 بهمن امسال رونمایی می‌شود که مبنای کار روایتگری در سطوح مختلف است.

سردار پیری در پایان گفت: جمع آوری این طرح حدود چهار ماه زمان برد که نتیجه چند سال کار روایتگری معاونت راویان در نهادهای مختلف است، طرح در قالب یک کتاب به اصول و چهارچوب روایتگری می پردازد و نقشه راه روایتگری می شود.

24 هزار راوی تنها در سازمان بسیج داریم

سردار پیری با اشاره به این نکته که تنها در سازمان بسیج 24 هزار راوی داریم افزود: در ارتش، جهاد، موسسه سیره شهدا و برخی دیگر از نهادها راوی داریم که همین امر تعداد راویان ما را قابل توجه می کند.

رئیس کمیته راویان ستاد مرکزی راهیان نور در خصوص برگزاری دوره های روایتگری گفت: دوره های روایتگری هر چند مدت یکبار برگزار می شود. امروز یک دوره با حضور راویان دسته دوم از سراسر کشور و با حضور اساتید ویژه سپاه پاسداران برگزار می شود که در این دوره فرماندهان عالی دفاع مقدس از جمله سردار محسن رضایی، سردار رحیم صفوی، سردار نقدی به بیان تجارب و اطلاعات خود می پردازند در واقع این نشست به صورت پرسش و پاسخ و طرح سوال از فرماندهان برای هماهنگی و همزبانی بیشتر است.

وی از برگزاری دوره های روایت گری برای جوانان در استان های مختلف کشور خبر داد و گفت: تاکنون دوره های تربیت راوی در استان های مختلف تشکیل شده است و برگزاری آن همچنان ادامه دارد. اساتید ویژه در این استان ها دوره دارند و جذب نیرو می کنند که در انتهای دوره ها از افراد آزمون و مصاحبه گرفته می شود و اگر فرد شرایط لازم را به دست آورد می تواند در کنار راویان قدیمی فعالیت کند و در آینده جایگزین بزرگان روایتگری باشد.

رئیس کمیته راویان ستاد مرکزی راهیان نور با اشاره به برخی دیگر از فعالیت های راویان بیان کرد: راویان به عنوان معلم و یا استاد به تدریس دروس آمادگی دفاعی و آشنایی با دفاع مقدس نیز می پردازند.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها