هجمه به وزارت اطلاعات عملیات مشترک اروپا و جریان آلوده داخلی

این روزها یک جریان خارجی و یک جریان داخلی به سان دو لبه یک قیچی، وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را مورد هجمه قرار داده است.
کد خبر: ۳۲۷۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۰ - 10January 2019

هجمه به وزارت اطلاعات عملیات مشترک اروپا و جریان آلوده داخلیبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع پرس به نقل از روزنامه کیهان، در روزهای گذشته خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت خارجه دانمارک و دیپلمات‌های اتحادیه اروپا در گزارشی نوشت که یک واحد از وزارت اطلاعات و دو ایرانی در لیست تروریسم‌ اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند. 

خبرنگار روزنامه وال استریت نیز به نقل از وزیر خارجه دانمارک از اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران در ارتباط با ادعای واهی دست داشتن ایران در اقدامات خرابکارانه در پاریس و کپنهاگ خبر داد.

اتهام واهی حمایت از تروریسم

رفتار گستاخانه اروپا درخصوص تحریم وزارت اطلاعات ایران به اتهام واهی حمایت از تروریسم در حالی است که برخی کشورهای اروپایی سالهاست به پایگاه و پناهگاهی برای گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلب تبدیل شده‌اند و عملاً به این گروهک‌ها سرویس‌های متنوعی ارائه می‌کنند. گروهک تروریستی منافقین و گروهک تروریستی الاهوازیه تنها دو نمونه از گروهک هایی است که تحت حمایت برخی کشورهای اروپایی قرار دارد و در پایتخت های اروپایی به راحتی میتینگ و همایش برگزار می کنند.

در خرداد ۹۷، دولت هلند به جای عذرخواهی و پاسخگویی درباره پناه دادن به دو تروریست ارشد منافقین و الاهوازیه (احمد نیسی و علی معتمد) که در آن کشور کشته شدند، دو نفر از دیپلمات‌های ایرانی را به دلایل واهی اخراج کرد.«علی معتمد» همان «محمدرضا صمدی کلاهی» عامل انفجار دفترحزب جمهوری اسلامی و شهادت آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از مسئولان نظام در دهه ۶۰ بود که سالها تحت حمایت کشور هلند و با هویت جعلی در این کشور زندگی می کرد.

در تابستان ۹۷ نیز فرانسه- میزبان و حامی و پناهگاه گروهک تروریستی منافقین- در اقدامی غیرقانونی و به دلایل واهی یک دیپلمات ایرانی را اخراج کرد.

علاوه بر این در شهریور ۹۷ تعدادی از اعضای گروهک‌های تروریستی به سفارت ایران در فرانسه تعرض کردند. پلیس فرانسه علیرغم اطلاع قبلی، برای جلوگیری از این تعرض در محل حاضر نشد!

لازم به ذکر است که پیش از این و در تیرماه ۹۶ تنها ۴۸ ساعت پس از بازگشت ظریف از فرانسه، پاریس رسماً میزبان نشست گروهک تروریستی منافقین شد.

دروغ شکنجه!

در روزهای گذشته، اسماعیل بخشی، یکی از کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه مدعی شد که از سوی وزارت اطلاعات تحت شکنجه قرار گرفته است.

نکته قابل توجه اینجاست که وی یکماه بعد از آزادی و حضور در محل کار، این ادعای مضحک را مطرح کرد.

حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در روزهای گذشته گفته بود: «اسماعیل بخشی در دوران زندان اعتراف کرده که با حزب كمونيست كارگری که پایگاه این حزب در اروپا است همکاری داشته است».

اما ادعای اسماعیل بخشی با استقبال گسترده اپوزیسیون و رسانه‌های ضدانقلاب مواجه شد. در همین رابطه «م.ع» از ضدانقلابیون بدنام در حساب کاربری خود در یکی از صفحات اجتماعی تاکید کرد که «اسماعیل بخشی کارش را انجام داد و حالا نوبت ماست».

متاسفانه در داخل کشور نیز برخی رسانه های زنجیره ای و فعالین مدعی اصلاحات در کنار برخی نمایندگان فراکسیون امید مجلس، با این موج سازی همراه شده و وزارت اطلاعات را مورد هجمه قرار دادند.

«علی نجفی خوشرودی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به ادعای شکنجه و هجمه به وزارت اطلاعات گفت: «وزیر اطلاعات و مدیران وزارت اطلاعات ضمن ارائه گزارشی از روند و اقداماتی که منجر به بازداشت و دستگیری آقای بخشی شد تاکید کردند که به هیچ وجه این فرد در دوران بازداشت وزارت اطلاعات شکنجه نشده است».

همچنین «محمود واعظی» رئیس دفتر رئیس جمهور نیز روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت‌ دولت و در جمع خبرنگاران گفت: «بر اساس دستور هفته گذشته رییس جمهور و هیاتی که به آنجا رفته بود و با خود بخشی صحبت کرده بود امروز وزارت اطلاعات گزارش داد که این موضوع صحت نداشته و حق برای وزارت اطلاعات و نظام هست که از این شخص شکایت شود.»

توصیه بی بی سی به روحانی!

روز سه‌شنبه «ح.ب» که چندی پیش شبه مستندی با عنوان «بهتان برای حفظ نظام» را علیه جمهوری اسلامی ایران ساخته بود در یادداشتی در بی بی سی با عنوان «تکلیف نامشخص رئیس جمهور ایران با وزارت اطلاعات» نوشت:«همزمان با تحریم یک معاونت وزارت اطلاعات ایران به اتهام اقدام برای حذف فیزیکی مخالفان حکومت در اروپا، مشاور حسن روحانی از صدور دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به شکایت اسماعیل بخشی از این وزارتخانه خبر داده است. این دو خبر ظاهرا بی‌ارتباط، در واقع برجسته کننده پدیده ای واحد، یعنی «نوع ارتباط رئیس جمهور با وزارت اطلاعات» هستند.»

وی در ادامه نوشت:«موضع دولت آقای روحانی، ممکن است این باشد که دست داشتن ماموران وزارت اطلاعات در ماجراهای اروپایی اخیر و شکنجه اسماعیل بخشی -یا اساسا وقوع هر گونه تخلف جدی را در مجموعه اطلاعات- قبول نکند، یا اتفاقات این وزارتخانه را خارج از کنترل رئیس جمهور بداند.»

رسانه روباه پیر، به رئیس جمهور توصیه کرده است که درخصوص وزارت اطلاعات به جنجال‌سازی روی آورده و اعلام کند که اقدامات این وزارتخانه، خارج از کنترل رئیس جمهور است.

همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، این روزها یک جریان خارجی و یک جریان داخلی به سان دو لبه یک قیچی، وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را مورد هجمه قرار داده است.

این جریان در پی آن است تا ضمن جاده صاف کنی برای تحریم مردم ایران، یک فضای دوقطبی در کشور ایجاد کرده و وزارت اطلاعات را محل مجادله قرار دهد.

اقدامات تحسین برانگیز وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در شناسایی و انهدام گروهک‌های تروریستی و جاسوسی، جریان معاند و یک جریان خاص در داخل کشور را حسابی آشفته و عصبی کرده است.

وزارت‌ اطلاعات ایران از معدود وزارتخانه‌‌هایی به شمار می‌رود که بخش عمده‌ای از  توفیقات حاصله در آن مرهون همکاری مردم و گزارشهای مردمی در جلوگیری از توطئه و ناامنی در کشور بوده است.

وزارت اطلاعات در چند سال گذشته با ضربه به تیم های تروریستی و کشف مواد منفجره، و انهدام چند باند اشرار و قاچاق سلاح نسبت به تامین امنیت شهروندان اهتمام جدی ورزیده و جان آحاد جامعه را حفظ کرده است.

همچنین وزارت اطلاعات از بدو شکل گیری تاکنون با انهدام شبکه‌های جاسوسی متعدد و شناسایی افرادی که در دام سازمان‌های اطلاعاتی گرفتار شده اند، از آلوده شدن آنها و خروج اطلاعات استراتژیک و ذی‌قیمت و دسترسی بیگانگان به منابع حیاتی کشور و انجام عملیات‌های خرابکارانه در زیرساخت‌های کشور  پیشگیری کرده است.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها