رئیس عقیدتی سیاسی پلیس اطلاعات مازندران تأکید کرد؛

ضرورت استفاده از راه حل‌های قرآنی برای برقراری تأمین امنیت اجتماعی

رئیس عقیدتی سیاسی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان مازندران بر ضرورت استفاده از راه حل‌های قرآنی برای برقراری تأمین امنیت اجتماعی تأکید کرد.
کد خبر: ۳۲۹۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸ - 26January 2019

ضرورت استفاده از راه حل های قرآنی برای برقراری تأمین امنیت اجتماعیبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از ساری، حجت‌الاسلام «سید اسمعیل حسینی مازندرانی» رئیس عقیدتی سیاسی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان مازندران امروز در جلسه نهضت روشنگری که در جمع فرماندهان و مدیران پلیس راه استان مازندران برگزار شد، به راهکارهای تامین امنیت اجتماعی از نظر اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدعه‌های جوامع بشری در جهت تامین امنیت چگونگی طریقی است که امنیت را بر آن اساس برقرار کند.

حسینی‌مازندرانی افزود: نیروی انتظامی با بهره‌گیری از ابزار معنوی، علمی و همکاری با نهادهای مرتبط توانسته امنیت را از مرحله نظری به مرحله عملی برساند و در نتیجه جامعه‌ای به وجود آورد که در آن افراد از لحاظ زندگی شخصی و خصوصی و از لحاظ زندگی اجتماعی در تعامل با دیگران احساس امنیت داشته باشند.

وی به راه حل‌های قرآنی برای برقراری تامین امنیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: بدون شک امنیت اجتماعی در تمامی جوامع بشری همواره از جانب کسانی تهدید شده که شخصیت فردی آنها بنا به علل گوناگون مورد اهانت واقع شده و در نتیجه کرامت نفس خود را از دست داده‌اند، چنین افرادی که شخصیت آنها لگدکوب شده و دیگر عزت و کرامتی برای خود قائل نیستند از ارتکاب انواع و اقسام بزهکاری‌ها و جرم و جنایت‌های اجتماعی ابایی نداشته و احساس شرمساری نمی‌کنند و جامعه نیز از شر آنها ایمن نخواهد بود.

حسینی‌مازندرانی تصریح کرد: برای برقراری امنیت اجتماعی به تربیت دینی نیازمندیم و یکی از راهکارهای اساسی و مهم، شناسایی عوامل عزت آفرین و کرامت بخش و تقویت آنهاست تا افراد جامعه با تمسک و عمل به آنها از چنان کرامت نفسی برخوردار شوند که ارتکاب تخلف برای آنها امری دشوار جلوه کند و در عرصه اجتماعی تهدیدی برای امنیت و آسایش جامعه نباشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار