مدیرعامل ستاددیه کشور در جمع عزادارن حسینی تاکید کرد

ضرورت بروز فرهنگ عاشورایی در زندگی فردی

مدیرعامل ستاددیه کشور در جمع عزاداران حسینیه احباب‌الحسین علیه‌السلام گفت: جریان کربلا صرفا یک حادثه تاریخی نبوده و ثمرات این قیام بزرگ فرهنگی و پرهزینه باید در زندگی فرد فرد ما نمود و بروز داشته باشد.
کد خبر: ۳۲۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳ - 05November 2014

ضرورت بروز  فرهنگ عاشورایی در زندگی فردی

به گزارش دفاع پرس، "سیداسداللهجولایی"  مدیرعامل ستادیه کشور  با اشاره به اینکه دستگیری از مستمندان همیشه به بذل مال محدود نبوده و طبق احادث متواتر نبوی به ایجاد گشایش در زندگی یک نیازمند ولو با یک اخلاق نیکو و صرف اختصاص وقت جهت یک دلجویی ساده تأکید شده است، گفت: روزی فرد نیازمندی به اباعبدالله الحسین علیهالسلام مراجعه کرد و اظهار داشت که ای فرزند رسول خدا، به دادم برس که فلان شخص از من طلبکار است و میخواهد مرا زندانی کند. حضرت فرموده باشند «والله عندی مال اقضی عنک؛ به خدا قسم الان هیچ پولی ندارم که با آن بدهی تو را بپردازم». اما در احادیث آمده حضرت به همراه این شخص به نزد طلبکار او رفته و میفرمایند «از پدرم امیرمومنان علیه السلام شنیدم که میگفت هرکس در راه حل مشکل برادر ایمانی خود صرفا تلاش نماید چنان است که نه هزار سال خدا را عبادت کرده، در حالی که روزها را روزه داشته و شبها را به عبادت گذرانیده است».
 
جولایی ادامه داد: به تأسی از این رفتار امام حسین علیهالسلام علاوه بر شخص طلبکار یاد شده، تجربه نشان داده نیکوکارانی که وقت گذاشته و با وجود گرفتاریهای شخصی در اخذ گذشت رضایتمندانه و بیشتر در آشتی دادن یک زوج در آستانه طلاق تلاش مینمایند، اقدام این خیرین جدای از ارزش مادی، منشاء خیرات دیگری هم میشود که تحقق آنها صرفا با اعطای یک مال یا یک وجه مشخص ممکن نبوده و نخواهد بود.
 
وی با اشاره به احادث گرانسنگ مختلفی که از شخص اباعبداللهالحسین علیهالسلام به ما به ارث رسیده، گفت: حضرت سیدالشهداء در سفارشات متعدد خودشان در دستگیری از مستمندان ضمن ترسیم یک موقعیت معنوی جالب و قابل تأمل میفرمایند « بدانید حوائج مردم به شما از جمله نعمتهای خداوندی است بر شما، پس با این نیازمندیها با ملال و خستگی مواجه نشوید، تا آن نعمتها به مکافات تبدیل نشود».
 
مدیرعامل ستاددیه کشور با اشاره به عملکرد این نهاد مردمی در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد گفت: از مرداد ماه سال 1369 تا آخر شهریور سال جاری تعداد بیش از 85 هزار نفر از هموطنانی که در اثر یک حادثه ناخواسته یا یک اتفاق غیرمترقبه راهی زندان شده بودند، با مساعدت تربیتیافتگان همین مکتب حسینی و با مشارکت همیشگی همین نیکوکاران نیکاندیش پیرو مکتب علوی از زندانهای سراسر کشور آزاد شدهاند.
 
جولایی با اشاره به طرح موفق «هر مسجد ، آزادی یک زندان» افزود: در اسفند ماه سال گذشته با حضور در جمع نمازگزاران مساجد مختلف تهران شاهد بودیم که چطور فرهنگ حسینی در بین عموم مردم شریف کشورمان جلوه نموده و هموطنان عزیز با وجود وسع مالی نه چندان خوب خودشان برای اهدای کمکهای نقدی و گاه اهدای زیورآلات و اشیاء قیمتی خودشان در صف خیرین میایستادند تا در اجر آزادی یک زندانی غیرعمد و آبرومند شرکت داشته باشند.
 
وی ادامه داد: نظر به استقبال بالای مردمی از  طرح مذکور به طور مثال در مسجد سادات اخوی، حاضرین در آن گلریزان معنوی تا روزهای بعد از این مراسم در آن مسجدی که از قضاء در منطقهای نه چندان مرفه به لحاظ اقتصادی برگزار شد، کمکهای مادی و معنوی خود را به این ستاد اهدا میکردند،  در نهایت با کمک 500 میلیون ریالی نمازگراران آن مسجد انقلابی 9 نفر از زندانیان غیرعمد و غیرکلاهبرداری از زندان آزاد شدند.
 
مدیرعامل ستاددیه کشور با اشاره به اینکه در سال جاری اعتبار لازم برای آزادی زندانیان غیرعمد  تنها با حمایت صد درصدی مردم نوعدوست کشورمان صورت گرفته است، گفت: ما با اتکا به همین پشتوانه مردمی در ماه مبارک رمضان ضمن برگزاری حدود 200 جشن گلریزان و جمع آوری مبلغ 35 میلیارد تومانی تنها در این ماه مبارک 512 مددجوی واجد شرایط را آزاد و به آغوش گرم خانوادههایشان بازگرداندیم.
 
جولایی با اشاره به برکات ماه محرم الحرام تصریح کرد: در فرآیند آزادسازی زندانیان تحت پوشش این ستاد هرچند در غالب پروندهها ضمن برگزاری جلسات متعدد با شاکیان، طلبکاران و اولیاءدم با لحاظ شرایط مددجو و همچنین وضعیت موجود متقاضی دیه یا بدهی (با توجه به موضوع پرونده) با گذشت رضایتمندانه همراه هستیم، اما به حرمت و احترام ماههایی چون ماه مبارک رمضان و ماهی که به تعبیر بنیان گذار انقلاب اسلامی به عنوان احیاگر اسلام از آن یاد شده، این درصد گذشت به بیش از 50 درصد مبلغ تعیین شده از سوی محاکم قضایی صالحه افزایش مییابد.
 
وی علت اصلی بیشتر محکومیتهای حبس را ناشی از کم توجهی عموم هموطنان به قانون دانست و گفت: طبق تحقیقات به عمل آمده یک چهارم تصادفات رانندگی که درصد بالایی از پروندههای موجود در این ستاد را نیز پروندههای مربوط به همین حوادث دلخراش شامل میشوند طبق آمار، بی سوادی یا کم سوادی رانندگان این وسایل نقلیه موتوری اعلام گردیده است.
 
مدیرعامل ستاددیه کشور ادامه داد: این کم سوادی که قطعا به سواد خواندن و نوشتن خلاصه نشده، با رجوع به دیگر پروندههایی چون محکومیتهای مالی ناشی از مهریه و صدور چک نشانگر این است که فرهنگ اسلامی و بالاخص فرهنگ مبتنی بر ایثار ، احترام به دیگران و رعایت حقوق فردی و اجتماعی برخواسته از دستگاه حسینی چندان پررنگ نبوده و هنوز در بین عده کمی از ما این تأسی به حقیقت ناتمام فرهنگ عاشورایی به صورت قلبی نهادینه نگردیده است که وجود 8 هزار زندانی غیرعمد در کشور را به تنهایی میتوان موید بزرگی بر این واقعیت تلخ دانست.
 
جولایی با اعلام این خبر که در حال حاضر برای آزادی این 8 هزار زندانی نیازمند، مبلغی معادل 480 میلیارد تومان نیازمندیم، افزود: هر چند مقدمات آزادی 475 نفر از این افراد با همت خیرین خداجوی کشور فراهم گردیده و این افراد در الویت آزادی هستند، اما برای آزادی دیگر زندانیان و همچنین در بحث ورود ناخواسته افراد به زندانها و پیشگیری از ارتکاب بسیاری از جرائم غیرعمد و اغلب خسارت بار اجتماعی و غیرقابل جبران به لحاظ فردی، نیازمند یک عزم ملی و مشارکت جدی و همگانی شیفتگان و شیعیان خاندان نبوت هستیم.
 
مدیرعامل ستاددیه کشور در پایان با تشکر از برگزار کنندگان این گلریزان حسینی و همچنین حمایتهای همیشگی نیکوکاران گفت: در این روزهای حزن و اندوه اهل بیت رسول خدا هموطنان عزیز میتوانند ضمن مراجعه به خودپردازهای بانکی سراسر کشور،  از طریق شماره حساب 74/74 جام بانک ملت (شعبه مستقل مرکزی) و حساب 0155550000004 سیبای بانک ملی به شماره کارت  7503 – 9951 – 9911 – 6037  کمکهای نقدی خود را به منظور آزادی زندانیان نیازمند و آبرومند کشور به نام ستاددیه کشور واریز کنند.
 
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها