نماینده ولی فقیه در استان لرستان:

جشن ۴۰ سالگی انقلاب از برکت خون شهداست

آیت الله «سید احمد میرعمادی» گفت: با وجود این همه دشمنی و جنایاتی که علیه انقلاب اسلامی وجود داشته و دارد، انقلاب پیروز و قدرتمند می‌خواهد ۴۰ سالگی خود را جشن بگیرد و این ثمره برکت خون شهداست.
کد خبر: ۳۳۰۳۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۶ - 30January 2019

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرم‌آباد، آیت‌الله «سید احمد میرعمادی» نماینده ولی فقیه در استان لرستان، عصر روز گذشته (سه‌شنبه) به همراه «سیدحسین نازاریان» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان در سفر به شهرستان «دورود» با جمعی از خانواده شهدای این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در دیدار با خانواده شهید «رضا یاراحمدی» ضمن تجلیل از صبر و بردباری والدین شهدا، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌هایی که خداوند متعال به خانواده‌های آن‌ها عنایت کرده، وجود پربرکت شهداست؛ چراکه حیات و شهادت آنان پربرکت، زندگی و مرگ آن‌ها نیز سعادتمند بود.

آیت‌الله میرعمادی دیدار با خانواده‌های شهدا را منشاء اثر و توفیق دانست و با بیان این‌که این دیدارها یک نوع برکت محسوب می‌شوند، گفت: در این دیدارها دل‌های انسان متوجه خدا، اهل بیت و معنویت می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با اشاره به ۴۰ سالگی انقلاب، افزود، یکی از براکات خون شهدا، تداوم انقلاب اسلامی است.

وی گفت: با وجود این همه دشمنی و جنایاتی که علیه انقلاب اسلامی وجود داشته و دارد، انقلاب پیروز و قدرتمند می‌خواهد ۴۰ سالگی خود را جشن بگیرد و این ثمره برکت خون شهداست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار