به گزارش دفاع پرس از اصفهان به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان اظهار داشت: برخی از مدیران انگیزه کافی برای امر به معروف و نهی از منکر ندارند و تصورشان بر این است که صرفا ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید جلوی برخی مسائل را بگیرد، در حالی که قرآن بعد از نماز و روزه از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک واجب و لازم دینی نام برده است.
امام جمعه اصفهان ادامه داد: اکنون باغ تالارها در اطراف اصفهان به معضلی برای شهر تبدیل شده به طوری که در برخی از آنها اتفاقات خلاف شرع صورت میگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: بر اساس اعلام مسؤولان مربوط به این امر، هیچ یک از این باغ تالارها مجوز قانونی ندارند و متاسفانه برخی مسئولان نیز در این زمینه اهتمامی ندارند که این باغ تالارها را مجوزدار کنند؛ از این نظر وقتی پلیس یا ماموران برای بررسی موضوع به این مکانها مراجعه میکنند، آنها میگویند میهمانی خانوادگی است، در حالی که اگر این باغ تالارها مجوز قانونی از مراجع ذیربط بگیرند، تخلف در آنها به حداقل میرسد و تعداد معدودی هم که میخواهند خارج از ضوابط شرع و قانون عمل کنند، مشخص میشوند.
وی با تاکید بر این که نمیشود نسبت به مسائل اخلاقی و اقداماتی که امنیت اخلاقی و روانی جامعه را بر هم میزند، به دیده اغماض نگریست، افزود: در اولین گام باید مشخص شود این باغ تالارها زیر مجموعه کدام اتحادیه هستند، سپس برای آنهایی که شرایط و ضوابط قانونی را رعایت میکنند مجوز صادر شود، پس از آن نیز با صاحبان باغهایی که در آن مسائل خلاف عفت و قانون صورت میگیرد به طور جدی برخورد شود.
طباطبائینژاد خاطرنشان کرد: امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کردهاند، اما متاسفانه برخی از مسؤولان اهمیت این امر را متوجه نشده و تصور میکنند این یک قانون تشریفاتی است، در حالی که سلامت اجتماعی به اجرای درست این قانون بستگی دارد.
سازمان صمت ظرف 10 روز مرجع صدور مجوز باغ تالارها را معرفی کند
عباس رضایی نبود مرجعی برای صدور مجوز باغ تالارهای اطراف اصفهان را نقطه ضعفی بیان کرد و از کمیسیون نظارت بر اصناف و رئیس سازمان صمت خواست تا ظرف 10 روز مرجع و متولی صدور مجوز این مراکز را معرفی کند.
استاندار اصفهان در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر که به موضوع باغ تالارهای اطراف اصفهان اختصاص داشت، گفت: این که تا الان مشخص نیست کدام مرجع مسؤول رسیدگی و صدور مجوز باغ تالارها است، یک ضعف بزرگ است، چرا که در صورت نبود مجوز و ضوابط قانونی این مراکز به مراکزی برای لهو لعب تبدیل میشوند.
وی تاکید کرد: برای نظارت ابتدا باید ساماندهی صورت بگیرد و این ساماندهی نیازمند تدوین دستورالعملهای اجرایی است، چرا که اگر ضربتی بخواهیم در این زمینه تصمیم بگیریم، مواردی را مطرح میکنیم که در آینده در اجرای آن دستمان بسته خواهد شد.
رضایی با بیان این که سبک زندگی مردم تغییر کرده است، خاطر نشان کرد: در گذشته بیشتر خانهها حیاطدار بودند و مراسم در آن برگزار میشد، اما در حال حاضر خانه ها بیشتر آپارتمانی هستند و باغ تالارها اگر به خوبی مورد استفاده قرار بگیرند، میتوانند مرکزی برای ارایه خدمات به مردم باشند، پس باید نسبت به صدور مجوز برای آن ها جدی وارد عمل شد.
قانون درباره بدون مجوز ها صراحت دارد
علی اصفهانی نیز در این جلسه با تاکید بر این که طبق تبصره 2 ماده 19 قانون امر به معروف و نهی از منکر هر یک از مدیرانی که در مقوله امر به معروف و نهی از منکر تعلل کنند، باید برابر قانون پاسخگو باشند، گفت: اجرای این قانون زمینهای برای رسیدن به امنیت اجتماعی است و بیشک دستگاه قضایی در خصوص افرادی که چوب لای چرخ قانون به ویژه قانون امر به معروف و نهی از منکر میگذارند، وظیفه خود را عمل میکند و هیچ چیزی در این کشور فراتر از قانون نیست.
دادستان عمومی و انقلاب اصفهان ادامه داد: در خصوص باغ تالارها باید به طور جدی با افرادی که مجوز ندارند و یا باغهای خود را در اختیار دیگران میگذارند تا در آن مواد مخدر توزیع یا مشروبات الکلی استفاده شود و یا رفتارهای خلاف عفت عمومی صورت پذیرد برخورد صورت گیرد.
وی با تاکید بر این که بر اساس برخی گزارشها، رفتارهایی که در برخی از این باغ تالارها صورت میگیرد نگران کننده است، اشاره کرد: باید در اسرع وقت چارچوب اداری و قانونی در این زمینه تعریف شود، پس از آن دستگاه قضایی با افرادی که از این قانون تخطی میکنند، به طور جدی برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/