رئیس مرکز بسیج رسانه ملی:

امروز جهان اسلام به ایران اسلامی و رهبری آن افتخار می کند

علی اصغر جعفری گفت: در دنیایی که همه بر این باور بودند که جهان باید وابسته به مارکسیسم یا کاپیتالیسم باشد و ارتباط انسان با آسمان از بین رفته بود، انقلاب اسلامی این تفکرات غلط را از بین برد و حقانیت اسلام ناب را به دنیا ثابت کرد.
کد خبر: ۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۲ - 10September 2013

امروز جهان اسلام به ایران اسلامی و رهبری آن افتخار می کند

به گزارش خبرگزاری دفاع  مقدس، مشاور رئیس سازمان و رئیس بسیج صداوسیما در مراسم اختتامیه هفتمین اردوی خانوادگی بسیجیان رسانه ملی در ادامه با بیان این که جمهوری اسلامی ایران امروز یک الگوی مهم و تاثیرگذار در عرصه بین الملل است، گفت: بعد از فروپاشی شوروی اینگونه تبلیغ می شد که همه چیز به نفع تفکرلیبرالیسم و حاکمیت اندیشه آمریکایی است، ولی جمهوری اسلامی امروز یکی از بزرگترین و موثرترین کشورها در عرصه بین المللی محسوب می شود و دلیل آن هم تمسک به اسلام ناب و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است که به لطف خداوند متعال هر روز هم بیشتر می شود و این شکوفایی، عظت و سرافرازی مدال افتخاری است برای جمهوری اسلامی.

جعفری در ادامه به برچیده شدن مرزهای اعتقادی در جهان به برکت جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: شاید برخی پادشاهان ایران در دوران های دور بخشی از جغرافیای جهان را تسخیر کرده باشند ولی هیچ گاه موفق نشدند که قلب انسانها را تسخیر کنند و فراموش شدند، لیکن به برکت انقلاب اسلامی، خون سرخ شهدای والامقام، رهبری حکیمانه و داهیانه معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره) و در ادامه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و بصیرت، هوشیاری و همراهی ملت بزرگ ایران، امروز عظمت و سرافرازی غرور آمیزی برای میهن عزیزمان بوجود آمده است و بدون لشگرکشی و تحمیل، مرزهای اعتقادی و آرمانی ایران اسلامی، به وسعت دلهای انسانهای آزاده در سراسر جهان شده است.

جعفری خاطر نشان کرد: امروز جهان اسلام به ایران اسلامی و رهبری آن افتخار می کند و ما این عزت را مدیون امام راحل (ره)، شهدا و رهبری عظیم الشان هستیم.

وی افزود: در جهان امروز، اگر چه دنیای اسلام با مشکلاتی از جمله عدم اتحاد مسلمین مواجه است، اما به لطف الهی ملت مومن ایران به ویژه بسیجیان بصیر آن و علاقمندان به انقلاب اسلامی در سایر کشورها با اشاره رهبر و مقتدایشان، جهان را متحول خواهند ساخت.

رئیس بسیج  صداوسیما در پایان با تاکید بر اینکه نقش بسیج در منطقه بسیار مهم و کلیدی است، گفت: یکی از قدرت های نرمی که در سوریه نقش مهمی را ایفا می کند، بسیج مردمی است.

وی افزود:  بسیج مردمی سوریه در  هر زمان و مکانی که نیاز به حضور و تحول بوده با قدرت در میدان حضور داشته است و یکی از دلایلی که سوریه تا به این اندازه در مقابل دشمنان ایستادگی کرده است، الگو برداری از نظام جمهوری اسلامی ایران در تشکیل و بکارگیری بسیج است.

نظر شما
پربیننده ها