به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، حجتالاسلام «محمدجعفر منتظری» دادستان کل کشور صبح امروز در همایش ملی «پلیس، عدالت ترمیمی و پیشگیری از جرم» با بیان اینکه اگر همه مدیران کشور عادل بودند، امروز آثار عدالت را در گوشه زندگی مردم میدیدیم، اظهار داشت: کشور ما کم ظرفیت ندارد؛ چرا باید وضعیت اقتصادی به اینگونه باشد؟ در کشور ما هر آنچه برای پیشرفت باید باشد را داریم، اما چرا شاهد برخی نابسامانیها هستیم؛ چون از مسیر عدالت الهی گاهی اوقات لغزش میکنیم و به مسیر دیگری میافتیم.
وی با بیان اینکه در اینجا وظیفه دستگاه قضایی سنگین است و باید مجری عدالت باشد، وظیفه نیروی انتظامی بسیار سنگین است، افزود: وای به حال مدیری که سوءاستفاده میکند و باید روزی در پیشگاه خداوند جوابگو باشد، امروز نمیخواهم بگویم فساد همهگیر شده، اما در نظام اسلامی این مقدار فساد بسیار زیاد است، مسئولان باید زمینه از بین بردن فساد را فراهم کنند.
دادستان کل کشور ادامه داد: در نظام اسلامی هرگز این مقدار جرم، گناه و فاسد و تخلف شایسته نیست، چهار صباحی مسئول هستیم و نباید غرق در خودپرستیها و خودخواهیها شویم.
وی افزود: باید از روزی که خداوند ما را به محاکمه میکشد، بترسیم که چرا زمینه گناه را فراهم کردیم. یکی از حرفها و اعتراضات ما به مسئولان فرهنگی و سردمداران مدیریت فضای مجازی این است که چرا فضای مجازی باید آنقدر رها باشد که شاهد ایقدر جرم و گناه باشیم.
حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: بنابر آمار ۱۰ ماهه واصله، کلاهبرداریهای رایانهای با ۳۰۰ درصد رشد، بیشترین جرم رایانهای را در کشور رقم میزند؛ این آمار هشدار به مسئولان است، چه کسی مسئول این موارد است؟ برخی مسئولانی که مدیریت فضای مجازی را در اختیار دارند، در اجرای دستور صریح و مؤکد رهبری مقابله میکنند.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در چه زمانی بحث شبکه ملی فضای مجازی را مطرح کردند؛ چه کسی مسئول پاکسازی این فضاست؟ قائل به بستن این فضا نیستیم، اما بحث سر این است که این فضا را باید از آلودگیها پاک کرد.
دادستان کل کشور با بیان اینکه امروز فضای مجازی بستر ننگآوری برای تحقق جرایم اخلاقی و مالی شده است، گفت: مردم گرفتار هستند؛ چه کسی مسئول است؟ خطاب من به شخص وزیر ارتباطات است و باید جوابگو باشد که برای پاکسازی فضای مجازی همکاری نکردهاند و مصوبات را اجرا نمیکنند؛ با الفاظ بازی کردن هیچگاه کارگذار نخواهد شد؛ ما تلاش میکنیم، اما جور دیگری عمل کرده و در مقابل فرمایش دستور اکید رهبری مقابله میکنند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی از کثرت پرونده در حال فَشل شدن است، بیان کرد: تا چه میزان باید قاضی زیاد کنیم؛ بنده هر کجا میروم، میبینم فریاد همه از افزایش پرونده بلند است، این افزایش پرونده، کار را از لحاظ کیفیت کاهش میدهد و باید برای کاهش جرایم و تشکیل پرونده تلاش کنیم که نیروی انتظامی یکی از عواملی است که میتواند این برنامه را اجرا کند، باید افرادی را برای صلح و سازش در کلانتریها تربیت کنیم، پیشنهاد دارم که در نیروی انتظامی اگر افسری برای بیشتر شدن صلح و سازش کار انجام داد، مورد تشویق قرار گیرد البته نه اینکه آمارسازی کنیم.
انتهای پیام/ 231