به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، سرهنگ احمد حسینی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم طی سخنانی در اولین کارگاه آموزشی مدیریت جهادی بر مبنای الگوهای رفتاری مدیریتی سردار شهید زین الدین که در دانشگاه قم برگزار شد، ابراز داشت: مهمترین ویژگیهای مدیران ایجاد انگیزش در افراد زیرمجموعه خود است و طبیعتا مدیران بدون آن فاقد معنا، حرکت، پویایی و توفیق خواهد بود.
وی با اشاره به نقش حضرت امام(ره) در هدایت جنگ گفت: دفاع مقدس تداعی گر مدیریت الهی حضرت امام(ره) و فرماندهانی است که به نوع مدیریت ایشان نزدیک بوده و از آن الهام گرفتهاند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم در ادامه با اشاره به نمونههایی از سبک مدیریت و فرماندهی شهید زین الدین در دوران دفاع مقدس گفت: این شهید بزرگوار نیز با اخلاص و عمل خود همچون امام بزرگوار بر قلوب رزمندگان اسلام در لشکر 17 علی بن ابی طالب(ع)مدیریت میکرد.
وی با یادآوری اینکه جمع زیادی از سرداران و فرماندهان و مدیران فعلی از نیروهای شهید زین الدین در دوران دفاع مقدس بودهاند، گفت: بسیاری از زوایای مدیریتی سردار شهید مهدی زین الدین مورد غفلت واقع شده و باید بیش از پیش آن را در مجامع علمی مطرح کرد.
حسینی با اشاره به این نکته که به مقوله جنگ از دو منظر معنویت و حماسه پرداخته شده است، اظهار داشت: ضرورت دارد به بعد اداره علمی و مدیریت جنگ نیز پرداخته شود که خاستگاه آن همین همایشهای علمی است.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: حضرت امام(ره) با مدیریت معنوی خود فرهنگ دفاع مردمی را در طول جنگ ایجاد کرد به طوری که این فرهنگ در طول سالهای دفاع مقدس، پیروزی آفرین بود و در حفظ دستاوردها و تداوم پیروزیهای بدست آمده نیز نقش بسزایی داشت.
در کارگاه مدیریت جهادی مسئولان، اساتید، محققان، دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاههای قم، آزاد اسلامی و پردیس، اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس، تنی چند از پیشکسوتان دفاع مقدس و مسئولان قرارگاه مدیریت جهادی حضور داشتند.
این کارگاه با همکاری معاونت تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم و قرارگاه فرهنگی مدیریت جهادی برگزار شد.
انتهای پیام/