در جریان بررسی لایحه بودجه سال جدید صورت گرفت؛

اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال در راستای کمک به زندانیان نیازمند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تخصیص ۲ هزار میلیارد ریال از منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها برای کمک به زندانیان نیازمند موافقت کردند.
کد خبر: ۳۳۵۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶ - 27February 2019

اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال در راستای کمک به زندانیان نیازمندبه گزارش خبرنگار پارلمانی دفاع‌پرس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه هشتم اسفندماه) خانه ملت و در ادامه بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه ۹۸، بند (ج) تبصره ۱۶ این لایحه را تصویب کردند.

بر اساس این بند، در اجرای ماده (۷۷) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)، مبلغ دو هزار میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها، در اختیار ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه قرار می‌گیرد تا به زندانیان نیازمند با اولویت زندانیان زن و زندانیان بدهکار مهریه، پرداخت شود.

مطابق با ماده (۷۷) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)، به‌منظور تأمین اعتبار برای پرداخت تسهیلات به زندانیان نیازمند در محکومیت‌های مالی مانند دیه و امثال آن که ناشی از قتل یا جرح غیرعمدی است و محکومان مالی نیازمند غیر از موارد محکومیت ناشی از کلاهبرداری، ارتشاء، اختلاس، سرقت، خیانت در امانت مبلغی که در قوانین بودجه سالانه تعیین می‌شود از محل وجوه قرض‌الحسنه بانک‌ها اختصاص می‌یابد و در اختیار ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند قرار می‌گیرد تا با نظارت وزارت دادگستری اقدام کند.

آیین‌نامه اجرائی پرداخت تسهیلات مذکور توسط وزارت دادگستری و ستاد دیه تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد. دولت مکلف است نسبت به تضمین تسهیلات اعطائی این ماده اقدام نماید.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار