بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها/ 142

عراقی: طوایف جنوب‌شرق نام 5 هزارنفر از پسرانشان را "نورعلی" گذاشته‌اند

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به فعالیت شهید نورعلی شوشتری در منطقه جنوب شرق کشور تاکید کرد: امروز پایدارترین امنیت را در مناطق جنوب شرق و شمالغرب شاهد هستیم.
کد خبر: ۳۳۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸ - 13November 2014

عراقی: طوایف جنوب‌شرق نام 5 هزارنفر از پسرانشان را

به گزارش خبرنگار دفاع پرس مستقر در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، سردار سرتیپ پاسدار عبدالله عراقی جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها برگزار شد، با تجلیل از مقام خبرنگاران اظهار کرد: خبرنگاران با فداکاری و ایثار در دوران های مختلف آسیب های فراوانی را متحمل شدند و حتی زخمی و کشته و یا به شهادت رسیدند.

وی در ادامه اظهار کرد: ماموریت نیروی زمینی دو حوزه سخت و نیمه سخت مسلحانه را شامل می شود و در راستای تعریف که برای سپاه صورت گرفته دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی به عهده سپاه است و اگر جنگی رخ دهد سپاه به کمک برادران ارتش خواهد رفت.

سردار عراقی تصریح کرد: در حال حاضر نیروی زمینی بنا به فرمایش بزرگان ستون فقرات سپاه محسوب می شود و عمده ترین ماموریت آن آمادگی برای ارتقای رزم نیروی زمینی است.

وی ادامه داد: آمادگی رزم شامل چند مولفه می شود. اولین مولفه آمادگی جسمانی نیروهاست تا بتواند در برابر هر حادثه ای پاسخگو باشند. مولفه بعدی آماده به جنگ بودن سلاح و تجهیزات است؛ ما پس از جنگ تحمیلی تمام دارایی ها و تجهیزات خود را ارتقا داده و از نظر فناوری بروزرسانی کرده ایم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به ماموریت امنیتی نیروی زمینی سپاه در مناطق شمال غرب و جنوب شرق کشور تصریح کرد: نیروی زمینی در این مناطق امنیت پایدار که همان مشارکت مردم در امنیت است را برقرار کرده است.

وی بیان کرد: امنیت صرفا با سلاح و تجهیزات برقرار نمی شود؛ بلکه تنها یکی از پایه های آن است. یکی دیگر از پایه های امنیت اقتصاد، معیشت و زندگی مردم بوده و پایه سوم نیز مدارای قومی مذهبی و تحمل صلاحیت مختلف است.

سردار عراقی با اشاره به ابتکار شهید نورعلی شوشتری در ایجاد مدارای قومی و مذهبی در جنوب شرق تاکید کرد: وی در این منطقه امنیت را بومی کرد. در مناطق مرزی ما به ویژه در جنوب شرق و شمال غرب طوایف هنوز به صورت سلسله مراتبی و ایلاتی اداره می شوند.

وی ادامه داد: شهید شوشتری از این توانمندی که یک تهدید محسوب می شد، به عنوان یک فرصت بهره بردند. ایشان اداره هر یک از مناطق مختلف را به سران طوایف سپردند و فرزندانشان را آموزش داده و مسلح کردند و دفاع از سرزمین مادری را در اختیار مردم منطقه گذاشتند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: امروز پایدارترین امنیت را در این مناطث شاهد هستیم.البته در هر منطقه ای که آلوده باشد، ممکن است انفجارهایی در مقاطعی از تاریخ رخ دهد. در همه کشورهای دنیا نیز این حوادث رخ می می دهد.

وی اضافه کرد: امروز یک امنیت نسبی پایدار مردمی را در این مناطق مرزی شاهدیم که به برکت حضور طوایف و بسیجیان بومی مدافع منطقه خود شکل گرفته است.

سردار عراقی با اشاره به فعالیت های نیروی زمینی سپاه در مناطق مرزی جنوب شرق کشور، بیان کرد: نیروی زمینی در کنار کرهای نظامی، در راستای ارتقای معیشت و اقتصاد نیز فعالاست. ضمن اینکه کارهای فرهنگی نیز صورت می گیرد.

وی افزود: تا به حال بیمارستان های صحرانی پیشرفته و فوق تخصصی در این مناطق برپا شده که حتی مردم افغانستان و پاکستان نیز خواستار استفاده از خدمات آن شده اند. هریک از این بیمارستان ها تا 40 هزار نفر را ویزیت کرده اند و با توجه به امکانات فوق تخصصی، عمل های جراحی سنگینی نیز انجام می شود.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه سپاه به دنبال همکاری با طوایف اهل سنت است، تاکید کرد: این طوایف به انقلاب و سپاه پاسداران علاقمند هستند.

وی در ادامه به بیان خاطره ای از یکی از سران طوایف پرداخت و گفت: یکی از سران می گفت ما در عزای نزدیکانمان اجازه نمی دهیم زنان و دختران مان برای عزاداری به خیابان بیایند، ولی پس از شهادت شهید شوشتری همه به خیابان آمدند و عزاداری کرده و اشک ریختند.

سردار عراقی اضافه کرد: طوایف جنوب شرق کشور، 5 هزار نفر از فرزندانشان را به نام نورعلی نامگذاری کرده اند. این نشانه یک حرکت اثربخش فرهنگی است. نشانه این است که این فرزند انقلاب چنان در میان طوایف کار کرده بود همه عاشقش بودند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاهدر بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: ناامنی هایی که گاهی اوقات در مناطق مرزی شرق و جنوب شرق مشاهده می شود، به دلیل عدم توامندی کشورهای هم مرز با ما در راستای ایجاد امنیت در مرزهای سرزمینی خود هستند. در نتیجه نیروهای مرزی ما باید این نقصان را جبران کنند.

انتهای پیام/ م.و

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار