مهم‌ترین آسیب الحاق ایران به «CFT» و «پالرمو» چیست؟

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین آسیب الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT را تشریح کرد.
کد خبر: ۳۳۵۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲ - 03March 2019

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، سیدحسین نقوی‌حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره بررسی الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار داشت: به‌طور قطع، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در بررسی این 2 لایحه جوانب، آسیب‌ها و مصلحت کشور را در نظر می‌گیرند و اسیر جناح‌بازی‌ها و سیاسی‌کاری‌ها نمی‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو آسیب‌های متعددی دارد، اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های کارشناسی صورت‌گرفته به‌روی این دو لایحه، مشخص شده که ضرر‌ها و آسیب‌های الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT بیش از منافع آن است، شاید بتوان گفت که الحاق به این دو لایحه اصلاً منافعی برای کشور ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، مهم‌ترین آسیب الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو را ناتوانی کشور در دور زدن تحریم‌ها و عبور از حلقه سخت تحریم‌ها دانست و گفت: در صورت الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو، اگر بخواهیم تحریم‌ها را دور بزنیم، به‌راحتی ما را متهم به پولشویی می‌کنند.

نقوی‌حسینی، یکی از تعاریف و مصادیق پولشویی را، مشخص نبودن ذی‌نفع یا ذی‌نفعان معاملات دانست و تأکید کرد: با توجه به تحریم‌هایی که همواره علیه کشور از سوی آمریکایی‌ها علیه ایران وجود داشته، بنابراین در صورت دور زدن تحریم‌ها، به‌دلیل اینکه کشور مقصد در برخی معاملات مشخص نیست، ما به جرم پولشویی متهم می‌شویم، بنابراین الحاق به این دو کنوانسیون برای کشور آسیب‌زاست.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: موافقان الحاق ایران به کنوانسیون‌های CFT و پالرمو نیز نظراتی دارند که قابل احترام است، اما باید در این زمینه به منافع ملی نیز توجه شود، ما باید در برابر آیندگان پاسخگو باشیم.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها