عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد؛

ضرورت برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس برای رسیدگی به مسائل وخیم اقتصادی کشور

محمدرضا صباغیان با اشاره به رسالت مهم مجلس مبنی بر تلاش برای بهبود وضعیت کشور و ملت گفت: لازم است مجلس جلسه‌ای غیر علنی برای بررسی علت گرانی‌ها برگزار کند.
کد خبر: ۳۳۵۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴ - 03March 2019

به گزارش خبرنگار پارلمانی دفاع‌پرس، محمدرضا صباغیان عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 12 اسفند) خانه ملت در تذکری با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: در حال حاضر مردم از نظر معیشتی در مضیغه هستند و برخی از آنها حتی به نان شب نیز محتاج هستند؛ چرا به طور جدی برای بهبود وضعیت وخیم مردم کاری صورت نمی‌گیرد؟!

این نماینده خانه ملت با اشاره به مراجعه مردم به نمایندگان برای حل مشکلات معیشتی‌شان افزود: حداقل انتظارمان این است که مجلس با مسئولان مربوطه و دستگاه‌های نظارتی جلسه‌ای بگذارد تا آنان بگویند که مشکل کجاست و ما بتوانیم جواب قانع کننده‌ای به مردم دهیم؛ ما شرمنده مردم هستیم باید تدبیری اندیشیده شود که ما در مقابل مردم بیش از این خجالت زده نباشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های بافق و مهریز در مجلس با توجه به این نکته که باید جلساتی که برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور برگزار می‌شود، خروجی مطلوب و تاثیرگذار داشته باشد، تصریح کرد: با توجه به دغدغه‌های مردم ضرورت دارد که فردا صبح، جلسه‌ای در خصوص بررسی و رسیدگی به مسائل اقتصادی کشور و گرانی‌ها برگزار شود؛ چراکه این مسئله از اصلاح قانون انتخابات به مراتب برای مردم بسیار مهم‌تر است.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها