روحانی در جمع مردم گیلان:

مسیر سربلندی ملت ایران ادامه دارد/ آمریکا در نشست «ورشو» شکست خورد

رئیس جمهور گفت: آمریکا در نشست ورشو تلاش کرد دنیا را علیه ایران متحد کند اما در این زمینه نیز موفق نشد و حتی متحدان اصلیش آن را ترک کردند.
کد خبر: ۳۳۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ - 06March 2019

//به گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاع‎پرس، حجت‎الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز چهارشنبه (15 اسفند) با حضور در جمع مردم گیلان ضمن تبریک ایام‎الله رجب، اظهار داشت: سال جدید سال خوبی برای مردم ایران است، مخصوصا مردم میهمان‎نواز و قهرمان گیلان که همیشه در برابر دشمنان ایستادگی کرده‎اند.

وی افزود: ما امروز در یک شرایط حساس و مهمی قرار داریم که دشمن با ایجاد تحریم‎ها می‎خواهد نقشه‎های خود را عملی کند.

روحانی گفت: ملت بزرگ ایران از آغاز سال 97 تا امروز در یک آزمایش بزرگ تاریخی قرار دارند، که در نهایت با پیروزی مردم غیور ایران امسال را به انتها می‌رسانیم.

رئیس جمهور ادامه داد: هدف دشمنان ایران این بود که در جنگ اقتصادی با ایران پیروز شوند اما با ایستادگی مردم ایران این اتفاق رخ نداد.

روحانی تصریح کرد: از اردیبهشت که فریاد تحریم آمریکا شروع شد تا مرداد ماه که اولین مرحله تحریم‌های آنها علیه ملت ایران اعمال شد و تا آبان ماه که مرحله بعدی تحریم اجرایی شد، مردم ایستادگی کردند و رشادت خود را در برابر دشمنان ایران و اسلام نشان دادند.

وی تاکید کرد: آمریکا در نشست ورشو تلاش کرد دنیا را علیه ایران متحد کند اما در این زمینه نیز موفق نشد و حتی متحدان اصلیش آن را ترک کردند.

روحانی اظهار داشت: از لحاظ آمار اقتصادی سخت‌ترین ماه‌های امسال، شهریور ، مهر و بهمن ماه بود. از لحاظ تورم ماهانه مشکلاتی ایجاد شده است. مردم در بهمن ماه، دی ماه و آذرماه مقاومت خود را نشان دادند اما ۲۲ بهمن روز شهامت ملت ایران بود که در برابر دشمنان سرسخت این سرزمین ایستادگی کردند.

رئیس جمهور تأکید کرد: مردم در طول امسال علی‎رغم سختی‌ها، ایستادگی، مقاومت و صبر خود را در برابر انواع توطئه دشمنان نشان دادند، دشمن به آرزوی خود نرسیده است و بدون‎شک نخواهد رسید، گرچه مشکلاتی را پیش پای کشور و مردم به وجود آورده است.

وی افزود: اولین مرحله‌ای که دشمن ملت ایران را در برابر توطئه خود قرار داد تبلیغاتی را انجام داد تا با عدم تعهد خود نسبت به پیمانی که در برابر ملت ایران و سازمان‌های بین‌المللی داشتند را به گردن ملت ایران بیندازند، به عبارتی ایران را تحریک می‌کردند تا اولین نقض کننده برجام باشد. تلاش کردند دنیا را همراه خود کنند و کاری کنند که دیگر کشورها نیز علیه ملت ایران با آنها همراه شوند، در این مرحله دشمن موفق نشد.

روحانی ادامه داد: هیچ یک از کشورهای جهان و متحدان آمریکا یعنی اروپا در برابر نقشه کاخ سفید سر فرود نیاوردند. آمریکا ناچار شد خود به تنهایی از یک پیمان بین‌المللی خارج شود. این پیمان تنها پیمان آمریکا با ایران نبود، پیمان هفت کشوری بود که سازمان ملل متحد و شورای امنیت آن را تأیید کرده بود.

رئیس جمهور افزود: دشمن فکر می‌کرد در تحریم مرحله اول و دوم مقاومت ملت ایران را با شکست مواجه می‌کند اما ملت ما نه تنها در برابر آنها ایستادگی کرد، بلکه انواع توطئه‌های بعدی آنها هم با تلاش نمایندگان این ملت، خنثی شد. در مهرماه سال جاری جلسه‌ای در شورای امنیت علیه ایران تشکیل شد و همه اعضای شورای امنیت در برابر رئیس جمهور آمریکا ایستادند و از ایران حمایت کردند.

رئیس قوه مجریه با تاکید بر اینکه ما در یک شرایط عادی و معمولی قرار نداریم،گفت: ما در شرایط جنگ اقتصادی و روانی هستیم و باید باور کنیم که ما در یک میدان نبرد در برابر دشمن ایستادگی می‌کنیم. همه ملت ایران می‌دانند که در این مرحله عقب‌نشینی به معنای از دست دادن همه دستاوردهای تاریخی ملت ایران از مشروطه تا انقلاب اسلامی است.

روحانی اضافه کرد: سردمدار نهضت مشروطه مردم ایران و در رأس آنها، مردم آذربایجان و گیلان بودند. این مردم بودند که در خط مبارزه با استبداد آن دوران بودند. در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی هم مردم استان گیلان در خط مقدم مبارزه بودند. مردم قهرمان و غیور ایران امروز باید به خوبی بدانند که ما باز هم در یک نبرد در برابر دشمن سرسخت ملت ایران قرار داریم.

وی افزود: مشکل ما با دشمن این است که آمریکا می‌گوید به چهل سال قبل برگردید و ما می‌گوئیم به عقب باز نمی‌گردی ما مسیر پیشرفت، استقلال، آزادی و مردم‌سالاری را ادامه خواهیم داد. آمریکا می‌گوید ایران امروز باید به ایران سال ۵۶ و ۵۷ بازگردد و ما می‌گوئیم مسیری که ملت ما از بهمن ۵۷ آغاز کرده است یعنی مسیر آزادی، استقلال و مردم سالاری این مسیر را ادامه خواهیم داد. بنابراین ما در یک اختلاف نظری با آمریکا هستیم که نه قابل مذاکره و نه قابل مصالحه است.

رئیس جمهور اضافه کرد: ما باید دشمن را به عقب برانیم تا آنها بفهمند که ملت ایران راه سربلندی و عزت خود را ادامه خواهد داد. در میدان جنگ ما نیاز به یک فرمانده جنگ داریم. من در یک جلسه خصوصی دونفره که اردیبهشت با رهبر معظم انقلاب داشتم و در یک جلسه چندنفره با حضور برخی مقامات عالی رتبه، گفتم که شرایط امروز ما شرایط جنگ روانی و اقتصادی با دشمن است و در این شرایط ما نیاز به یک فرمانده داریم. همه مسئولین و مردم در کنار هم با یک فرماندهی واحد باید کار خود را پیش ببرند تا دشمن را وادار به شکست کنیم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: پیشنهاد من این بود که خدمت ایشان اعلام کردم خود جنابعالی به عنوان رهبر نظام جمهوری اسلامی و انقلاب، فرماندهی این جنگ را بر عهده بگیرید و همه ما، دولت و سایر مسئولان در خدمت شما خواهیم بود و راه و مسیر را آنطور که شما هدایت می‌کنید، ادامه می‌دهیم. ایشان فرمودند من قبول دارم شرایط، شرایط جنگ است و این جنگ نیاز به فرمانده دارد. فرمانده این جنگ باید رئیس‌جمهور کشور باشد. این فرمایش مقام معظم رهبری بود و بر این مبنا، ایشان دستور دادند که دو قوه دیگر با همه توان در چارچوب مقررات در کنار دولت باشند.

وی افزود: من آمادگی خودم را در آن جلسه اعلام کردم و گفتم دولت و رئیس‌جمهور به عنوان نماینده ملت ایران، فعالیت می‌کنند. حسن روحانی بدون نمایندگی ملت ایران، یعنی هیچ، اما حسن روحانی به نمایندگی ملت ایران، یعنی قدرت ملت ایران. امروز، روز ایستادگی یکپارچه ملت ایران در برابر دشمنانی است که فکر می‌کنند می‌توانند ملت ایران را به زانو دربیاورند.

رئیس قوه مجریه تاکید کرد: من در اینجا با همان عهد و پیمان سال ۹۲ و سال ۹۶ اعلام می‌کنم دولت به عنوان خادم مردم، از شرایط جنگ اقتصادی و روانی نمی‌هراسد زیرا ملت یکپارچه را در کنار خود دارد و دولت با همه توان، از ملت ایران حمایت خواهد کرد و نسبت به دغدغه و مشکلات آنها، از همه توان خود استفاده خواهد کرد. درست است امروز مشکلات زندگی وجود دارد و این حرف، حق است اما در عین حال عهد و پیمانی که ما با مردم بسته‌ایم و آنچه را به مردم وعده داده‌ایم، عمل خواهیم کرد.

وی افزود: ما از آغاز دولت یازدهم به مردم وعده دادیم در کشاورزی به سمت خودکفایی حرکت می‌کنیم و در این مسیر، امروز سه سال است که در تولید گندم خودکفا هستیم؛ به کمک خداوند و دست‌رنج کشاورزانمان که بر دستان آنها بوسه می‌زنیم.ما به مردم وعده دادیم که در طول این دولت، شما را از لحاظ مصرف انرژی به سمت خودکفایی خواهیم برد. در آغاز این دولت، ۶.۵ میلیون لیتر در روز گازوئیل و ۱۲.۵ میلیون لیتر بنزین وارد می‌کردیم اما حدود سه سال است که در تولید گازوئیل و نفت و گاز خودکفا هستیم و حتی صادرات انجام می‌دهیم و از لحاظ تولید بنزین نیز به صورت کامل خودکفا شده‌ایم و از مهرماه هیچ بنزینی وارد نکرده‌ایم.

روحانی با تاکید بر اینکه ما کشوری بودیم که ۲۵ میلیون مترمکعب گاز وارد می‌کردیم اما امروز نیاز به واردات گاز، حتی در هیچ فصلی از سال نداریم، خاطرنشان کرد: ما در مسیر وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم، در حد توانمان حرکت کردیم،حدود ۲۶ میلیارد تومان به مردم وعده دادم که اعتبار به استان‌ها در راستای تحقق وعده‌ها پرداخت کنیم. برای تحقق این وعده‌ها تا امروز ۴۲ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده‌ایم. طبق محاسبات سازمان برنامه و بودجه، باید اعتبارات بیشتری برای تحقق طرح‌ها و پروژه‌ها اختصاص یابد.

رئیس قوه مجریه تاکید کرد: همه تلاشم را برای اینکه چهار استان کشور به راه‌آهن سراسری وصل شوند،خواهم کرد. احداث راه آهن همدان، کرمانشاه، ارومیه و امروز افتتاح راه‌آهن گیلان. ما خود را در برابر وعده‌ای که به مردم دادیم تا حد توان مسئول می‌دانیم. امروز سوت قطار راه‌آهن سراسری در شهر رشت به صدا در خواهد آمد. امروز گیلان سرسبز، به راه آهن سراسری متصل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: سال‌ها مردم در انتظار چنین روزی بودند و سال‌ها تلاش شد و دولت‌ها در این زمینه تلاش کردند. ما در آغاز دولت یازدهم طرح‌های مختلف راه آهن را بررسی می‌کردیم که یکی از آنها طرح راه آهن مهم قزوین به رشت بود که تنها ۳۲ درصد این طرح پیش رفته بود و ما باید این طرح را تکمیل می‌کردیم. این طرح هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه داشت. ما می‌دانستیم که دولت‌های یازدهم و دوازدهم باید ۱,۳۵۰ میلیارد تومان آن را پرداخت کنند. برای ما مهم بود این راه آهن راهبردی به ثمر برسد و امروز خوشحالیم که این راه آهنی که قادر است میلیون‌ها تُن بار را حمل و میلیون‌ها انسان را جابجا کند شروع به فعالیت می‌کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز کلنگ راه آهن رشت به آستارا هم به زمین زده خواهد شد که این طرح مهم ملی و حتی بین‌المللی است. طرح راه آهن رشت به آستارا یعنی اتصال ده‌ها و صدها کشور در آفریقا، آسیا، شرق و شمال اروپا و سایر مناطق به یکدیگر.

روحانی تصریح کرد: یکی از امتیازات مهم گیلان این است که مرزدار سرزمین آبی ایران است و در برابر چهار کشور بزرگ آذربایجان، روسیه، قزاقستان و ترکمنستان همسایگی را بر دوش دارد. یعنی ۴ همسایه ای که رابطه خوب ما با آنها می‌تواند موجب رونق تجاری در کل ایران و به ویژه استان گیلان و شمال کشور شود.

انتهای پیام/ 151

نظر شما
پربیننده ها