ما پیروزیم-۳۹۲/

پیام‌رسانی اهداف و سیره شهدا نیاز به معرفت دارد

مسئول دفتر نمایندگی ولی‎فقیه در سپاه کربلا مازندران گفت: پیام رسانی اهداف و سیره شهدا نیاز به معرفت دارد.
کد خبر: ۳۳۸۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۳ - 22March 2019

پیام رسانی اهداف و سیره شهدا نیاز به معرفت داردبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، حجت‎الاسلام «یدالله غلامی» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا مازندران پیش از ظهر امروز در گفت‌وگویی با تبریک فرا رسیدن رسیدن سال نو به هموطنان به ویژه مردم مازندران، به نیمه ماه رجب که مصادف شده با دوم فروردین امسال، سالروز وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) اشاره کرد و  اظهار داشت: هر کسی نام آن حضرت را می‌شنود بلافاصله در ذهنش حادثه غمبار عاشورا و قیام کربلا خطور می‌کند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا مازندران نمونه بارز زندگی حضرت زینب کبری(س) را حضور آن حضرت در قیام و نهضت خونین سیدالشهدا(ع) دانست و با تبیین بخشی از قیام و نهضت اباعبدالله(ع) ادامه داد: قیام‌ها و انقلاب‌ها دو چهره خون و قیام دارند.

وی افزود: حضرت زینب کبری (س) چهره پیام رسانی حادثه عاشورا را به عهده گرفت که اگر این مسئولیت سنگین و بزرگ را به عهده نمی‌گرفت، بنی امیه چهره قیام نهضت اباعبدالله (ع) را همچون چهره خون آن حضرت سر می‌برید.

غلامی با تصریح بر این مطلب که چهره خون قیام کربلا را امام حسین(ع) و یاران آن حضرت به انجام رساندند، اما چهره پیام کربلا را حضرت زینب کبری(س) و اهل بیت اباعبدالله(ع) به عهده گرفتند، اضافه کرد: اگر بخواهیم سختی و دشواری این دو چهره قیام‌ها و نهضت‌ها را بررسی کنیم در می‌یابیم به سرانجام رساندن چهره پیام انقلاب‌ها و نهضت‌ها راحت تر از چهره خون نیست.

وی با تاکید بر این مطلب که جان دادن در راه خدا برای آنهایی که به خدا ایمان دارند و هدف متعالی را در قیام‌ها و نهضت‌ها دنبال می‌کنند آنقدر سخت نیست، گفت: در حالات شهدای کربلا آمده آنقدر که عاشق خدا بودند و بقول معروف فانی در خدا بودند که خودشان را نمی‌دیدند و وقتی تیر و نیزه و شمشیر به آنها اصابت می‌کرد احساس درد نمی‌کردند.

غلامی در همین رابطه با یادآوری داستان یوسف نبی و ماجرای بریده شدن دست زنان مصری با دیدن جمال یوسف (ع) در آن جلسه، اضافه کرد: جمال پروردگار از همه جمال‌ها و زیبایی‌ها، زیباتر است، وقتی شهدای کربلا و همین‌طور شهدای دوران دفاع مقدس آن را دیدند اگر دستی از آنها قطع می‌شد و یا تیری به آنها اصابت می‌کرد، احساس درد نمی‌کردند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا در پاسخ به این سوال که چرا پیام رسانی قیام سخت تر از چهره خون است بیان کرد: پیام رسانی نیاز به معرفت دارد از همین رو اولا حضرت زینب کبری (س) معرفت به قیام اباعبدالله(ع) را داشت. یعنی از همان روز اول با امام بود و می‌دانست امام حسین(ع) برای چه قیام کرد و در مرحله بعدی نیاز به صبر و ایستادگی دارد.

غلامی با نگاهی به تاریخ دوران اسارات حضرت زینب (س) و حضرت زین العابدین (ع) متذکر شد: اهل بیت پیامبر (ع) با ناملایمات زیادی روبرو می‌شدند، یکی پس از دیگری مصیبت‌ها را با چشم خود می‌دیدند و باید صبر، مقاومت و ایستادگی می‌کردند.

مسئول نمایندگی سپاه کربلا مازندران با اشاره به سخنان علامه آیت الله جوادی آملی که گفتند اجر و قرب و نیز ارزش ادامه دادن راه شهدا و حفظ آن از شهادت شهیدان کمتر نیست، گفت: همین الان کسانی که برای زنده نگه داشتن دفاع مقدس و اهداف شهدا با یک ایمان و عقیده و باور به راهیان نور می‌آیند، اگر بگوییم ارزش این کار به ارزش شهادت در دوران دفاع مقدس هم می‌رسد گزافه نگفتیم، چون کارشان پیام رسانی است.

این مقام مسئول کار راهیان نور را پیام رسانی دانست و خاطر نشان کرد: ما در دوران دفاع مقدس بدخواهان زیادی داشتیم اما صحنه چون صحنه ایثار و فداکاری بود کسی نمی‌توانست کاری انجام بدهد. اما بعد از دفاع مقدس و الان که چهلمین سال انقلاب است برای بعضی‌ها رفتن به میدان ارزش‌ها و پاگذاشتن در مشاهد شهیدان در قالب راهیان نور بعضا قابل قبول نیست و می‌گویند چه لزومی دارد؟!

غلامی متذکر شد: رهبر معظم انقلاب وقتی بحث راهیان نور می‌شود شخصاً پا به میدان می‌گذارند و چند سفری هم به مناطق داشتند چون به خوبی می‌دانند باید مثل حضرت زینب کبری (س) قیام و انقلاب را به نسل‌های آینده پیام رسانی کنند.

وی در پایان سخنان خود با اعلام این مطلب که در بحث اعزام‌ها در کنار کسانی دفاع مقدس را تجربه کردند، شاهد استقبال دانش آموزان کم سن و سالی بودیم که به راهیان نور آمدند، تاکید کرد: همه ما تکلیف پیام رسانی داریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها