رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس خبر داد؛

استقرار 6 موکب از استان فارس در مناطق سیل‌زده برای خدمت‌رسانی

«اسکندر قاسمی» گفت: ۶ موکب از استان فارس برای خدمت‌رسانی در مناطق سیل‌زده در این مناطق مستقر شدند.
کد خبر: ۳۴۰۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸ - 08April 2019

6موکب از استان فارس در مناطق سیل‌زده برای خدمت‌رسانی مستقر شدندبه گزارش دفاع‌پرس از شیراز، «اسکندر قاسمی» رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس از اعلام آمادگی 10 موکب از این استان برای خدمت‌رسانی در مناطق سیل‌زده خبر داد و اظهار داشت: تاکنون 6 موکب در استان‌های لرستان و خوزستان مستقر شدند و 4 موکب نیز در حال رفتن هستند.

وی با بیان اینکه به دلیل شرایط ویژه استان خوزستان اولویت استقرار موکب‌ها در این استان است، گفت: تلاش بر این است که دیگر موکب‌ها نیز ساماندهی شده و به مناطق سیل‌زده اعزام شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات استان فارس افزود: هر موکبی که آمادگی حضور در مناطق سیل‌زده را دارد، با اعلام آمادگی و ساماندهی از سوی ستاد به منطقه اعزام می‌شود.

قاسمی بیان داشت: موکب‌های کنونی در حال حاضر شبی 20 هزار پرس غذای گرم تهیه و در اختیار مردم قرار می‌دهند، اما آمادگی برای افزایش این ظرفیت به 50 هزار پرس هم وجود دارد.

این مسئول عنوان کرد: موکب‌هایی که در استان‌های سیل‌زده مستقر شده‌اند به مدت یک ماه در این مناطق حضور فعال دارند و نسبت به تهیه غذای گرم برای مردم اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار