معاون هماهنگی معاون اول رئیس جمهور:

فرایند ارائه خدمات و بازگشت سیل‌زدگان به زندگی عادی مطلوب است

«سعید شیرکوند» ضمن اینکه دستورات لازم را برای تسریع در بازسازی مناطق سیل‌زده صادر کرد، فرایند ارائه خدمات و بازگشت سیل‌زدگان به زندگی عادی را مطلوب توصیف کرد.
کد خبر: ۳۴۲۸۰۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰ - 19April 2019

فرایند ارائه خدمات و بازگشت سیل‌زدگان به زندگی عادی مطلوب استبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «سعید شیرکوند» معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور عصر امروز در حاشیه بازدید از مناطق سیل‌زده مرکز استان مازندران در ساری از نزدیک در جریان خسارت‌های ناشی از سیل و سیلاب اواخر اسفند ماه سال ۹۷ و اوایل فروردین ماه سال ۹۸ و چگونگی خدمات رسانی به سیل زدگان قرار گرفت و روند ارائه خدمات به سیل‌زدگان در مازندران را مطلوب دانست.

نماینده معاون اول رئیس جمهوری ضمن اینکه دستورات لازم را برای تسریع در بازسازی مناطق سیل‌زده صادر کرد، فرایند ارائه خدمات و بازگشت سیل‌زدگان به زندگی عادی را مطلوب توصیف کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران هم در این بازدید به خسارت‌های بارندگی شدید و طغیان رودخانه «تلار» در ۱۲ فروردین ماه و جاری شدن سیلاب در منطقه سوادکوه اشاره کرد و گفت: بیشترین خسارت سیلاب در این منطقه به ساکنان حاشیه رودخانه در شهرهای زیراب، پل سفید و شیرگاه وارد شد.

«مهدی رازجویان» معاون عمرانی استاندار مازندران میزان خسارت وارد شده به بخش‌های مختلف زیربنایی و کشاورزی در سیلاب ۱۲ فروردین ماه را بیش از ۳۲۳ میلیارد تومان برآورد کرد و و افزود: در سیل و سیلاب مرحله اول هم که ۲۷ اسفند ماه سال گذشته رخ داد بیش از یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به بخش‌های کشاورزی، زیر ساختی و منازل مسکونی در ۱۲ شهرستان خسارت وارد آمد.

وی گفت: به دلیل اخطاریه هواشناسی و استقرار ادوات در مکان‌های سیل خیز در شهرستان‌های بهنمیر و سیمرغ، از ورود سیلاب ناشی از طغیان رودخانه تلار در ۱۲ فروردین به این مناطق جلوگیری شد.

رازجویان با بیان اینکه خسارت سیل دوم در بخش‌های معیشتی و مسکونی ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است، افزود: بقیه خسارت‌ها مربوط به حوزه‌های کشاورزی، دام، طیور و تأسیسات بوده است.

رازجویان در خصوص رانش زمین محور اصلی مقابل شهرک فرهنگیان در شهر پل سفید از شهرستان سوادکوه نیز گفت: بعد از رانش زمین شرکت زیرساخت، پیمانکارانی را برای دیوارسازی در حاشیه رودخانه تلار و ذیل شهرک فرهنگیان در نظر گرفت که هم اکنون کار در حال انجام است.

وی بیان کرد: با تلاش شرکت زیرساخت، زیردست جاده تثبیت شد و ساخت دیواره حفاظتی مناسب و پایدار پایین جاده در ضلع غربی به طول ۲۵۰ متر در حال انجام است.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه بارندگی شدید همراه با طغیان به سردهنه‌های رودخانه تلار در شهر زیراب از شهرستان سوادکوه هم خسارت وارد کرد، گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته توسط آب منطقه‌ای و استقرار ادوات در حاشیه رودخانه تلار، دیواره حفاظتی رودخانه تلار در حال ساخت هست تا از خسارت‌های بعدی جلوگیری شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار