وصیتنامه شهید«محمد جعفریان»/ حجاب شما از خون من رنگینتر است

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرمان، شهید «محمدجعفریان» در مرداد 1342، در روستاي الهيه از توابع شهرستان رفسنجان به دنيا آمد. وی تا سوم متوسطه درس خواند و زمان جنگ به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. محمد سرانجام در بيست و دوم فروردين 1362، در شرهانی به شهادت رسید.
در ادامه فرازی از وصیتنامه شهید«محمد جعفریان» را مروز میکنیم:
پدر و مادر عزیزم من! جهاد در راه خدا را آگاهانه انتخاب کردهام، تا دین حق را یاری کنم و امروز نجات اسلام بستگی به غیرت و همت مسلمین دارد و یزید زمان بداند که ما مانند اهل کوفه نیستیم که با فرار از جنگ، ننگ را استقبال کنیم.
والدین عزیزم! اگرمن شهید شوم، من به سوی مرگ رفتم و مرگ به طرف من نیامد و همه میدانند که مرگ حتمی است، چه خوش است که انسان به سوی مرگ برود(شهادت)، نه مرگ به سوی انسان بیاید.
شما پدر و مادرعزیز! افتخار کنید که پیش رسول خدا (ص) سربلند محشور خواهید شد. با صبر و نماز از خدا کمک بخواهید که خدا یاور صابران است. امروز استقامت و پایداری شما، چون تفنگ من، سینه دشمن را می شکافد.
خواهران و برادران گرامی! باید زینبگونه راه شهیدان را ادامه دهید. بهترین هدیه برای من، برگزاری مجالس عزاداری امام حسین (ع) و حکایت مظلومی و یتیمی دختر امام حسین (ع)، حضرت سکینه است.
نمازها را اول وقت بخوانید و حتی المکان باجماعت که خداوند با جماعت است. برای من گریه نکنید و بی تابی و آه و ناله و شکایت نکنید.
بدانیدکه تنها آرزوی من پیروزی رزمندگان اسلام و طول عمر با عزت امام امت و کسب رضایت پروردگار میباشد. بدانید که خداوند به جهاد ما احتیاجی ندارد و ما برای خود جهاد میکنیم.
ای پدر و مادر و خواهران و برادران! وقتی گریه میکنید، طوری نباشد که دشمن خوشحال شود و طوری باشد قطره اشکی که از چشم شما بیرون میآید، مانند فشنگی که از لوله اسلحه من بیرون میآید و قلب دشمن را میشکافد و مغزش را متلاشی می سازد.
از خواهرانم میخواهم که چون زینب در مکتب اسلام تربیت شوند و با حجاب خود مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام زده و حجاب شما از خون من رنگینتر است و اعمالتان دشمن کور کن باشد نه دشمن خوشحال کن. فرصتی را برای آمدن به جبهه غنیمت شمرید که جبهه محل خودسازی است .
حسین زمان مدتهاست که فریاد«هل من ناصر ینصرنی» را سر داده و بسیج با فریاد کوبنده، «لبیک یا خمینی» میزند تا ظلم و فساد را از ریشه بکند. شما ای جوانان جبهه ها را خالی نگذارید. نگذارید سنگر شهیدان خالی بماند و جبهه ها را پر کنید.
انتهای پیام/


